Tovább olvasom

Colgan, Jenny

Mentsük meg a Piciny Csodák Pékségét


starsBetöltés...

 

Fordította: Páll Márta
Megjelenés dátuma: 2022-06-10

 

Méret: 128 x 198 mm
ISBN: 9789634339953
4 399 Ft
Mennyiség

Állandó 20% kiadói kedvezmény

Rendelhető, raktáron
Szállítási idő 1-3 munkanap

Imádott olasz nagypapája halála gyökeresen megváltoztatja Marisa Rossi életét. Az életrevaló fiatal lány nem tudja túltenni magát a veszteségen, a gyász nem ereszti, szorongással telnek napjai. Az embereket kerüli, magányra és békességre vágyik, ezért elköltözik a Cornwall déli részén található apró faluba, Mount Polbernébe, amit a dagály időről időre elzár a szárazföldtől.

Sajnos azonban – vagy szerencsére? – az áhított egyedüllét nehezen megvalósítható. Marisa szomszédja ugyanis egy zajos orosz zongoratanár, ráadásul a kis falu közössége is nyüzsög és nem hagyja, hogy a lány elszigetelődjön. Amikor pedig a falu kis kávézója, a Piciny Csodák Péksége bajba kerül, az összefogás és szeretet ereje talán a Marisa szívét körülölelő sziklaburkot is képes lesz megrepeszteni.

“Senki sem tud olyan meghitt, valódi kikapcsolódást jelentő romantikus regényt írni, mint Jenny Colgan.” Sunday Express

Kategória:

"Ellenállhatatlan."

Jill Mansell

A szerző további könyvei

starsBetöltés...
Jenny Colgan
Karácsony a Piciny Csodák Pékségében

3599 Ft 2879 Ft 20%

starsBetöltés...
Jenny Colgan
Kalamajka a Piciny Csodák pékségében

3499 Ft 2799 Ft 20%

starsBetöltés...
Jenny Colgan
Piciny Csodák Péksége

3599 Ft 2879 Ft 20%

Colgan, Jenny

Jenny Skóciában született, és élt már Londonban, Hollandiában, az Egyesült Államokban és Franciaországban is. Végül ezek közül a legcsapadékosabb helyen telepedett le, és jelenleg Edinburgh-tól északra él férjével, Andrew-val, kutyájával, Nevil Shute-tal és három gyerekével: Wallace-szal, aki tizenhárom éves, és szeret úgy tenni, mintha tizenkilenc lenne, és nem értené, hogy mi ez a kínos családizé, amely mindenhova követi őt; Michael-Francis-szel, aki kilencéves, és szeret új barátokat szerezni a repülőn; és Delphine-nal, aki hétéves, és amennyire megállapítható, leginkább egy mosómedvére hasonlít.

Fotó © Charlie Hopkinson

Tovább a szerző oldalára

A szerkesztő ajánlja