Tovább olvasom

Colgan, Jenny

Karácsony a Piciny Csodák Pékségében

Insomnia
starsBetöltés...

 

Fordította: Páll Márta
Megjelenés dátuma: 2019-10-18
Terjedelem: 340 oldal

 

Méret: 128 x 198 mm
Kötés: KARTONÁLT
ISBN: 9789634336525
3 599 Ft2 879 Ft
Nincs készleten

Állandó 20% kiadói kedvezmény

Nem rendelhető

Karácsony van a Cornwall partja melletti Mount Polbearne nevű faluban – a család, a barátok és az ünneplés ideje.

Polly Waterford szeret a vállalkozásában, a Piciny Csodák Pékségében dolgozni, és az ünnepi időszak mindig arra ihleti, hogy valami különlegeset süssön a falubelieknek. Ennél jobban csak azt szereti, ha főnyeremény barátjával, Huckle-lal összebújhat. Ez a karácsony minden eddiginél jobbnak ígérkezik, de a dolgok nem mindig alakulnak terv szerint…

Amikor Polly legjobb barátnője, Kerensa előáll egy titokkal, amely fenyegeti azt az életet, amelyet Polly és Huckle együtt építettek fel, a jövő kezd bizonytalanná válni. Aztán felbukkan Polly múltjának egy szereplője, és ez még tovább bonyolítja a dolgokat. Polly általában vigaszra talál a munkájában, de most úgy érzi, hogy ez nem lesz elég.

Vajon sikerül-e elrendeznie mindent, és lehet-e még mindenkinek boldog karácsonya?

 

Kategória:

Pollynak eszébe jutott a régi történet, ahogy az állatok éjfélkor elhallgattak Jézus születésére várva, a betlehemi istállóban, és a juhok is a dombokon. Amikor kicsi volt, mindig ébren akart maradni éjfélig, hogy meglássa, vajon a szomszédban a pomerániai törpespicc abbahagyja-e az ugatást.

A szerző további könyvei

20%
Jenny Colgan
Kalamajka a Piciny Csodák pékségében
starsBetöltés...

3499 Ft 2799 Ft

20%
Jenny Colgan
Piciny Csodák Péksége
starsBetöltés...
Polly és Chris már hét éve együtt élnek, de kapcsolatuk válságba kerül. Chris visszaköltözik az anyjához, Polly pedig kiadó lakást...

3599 Ft 2879 Ft

Colgan, Jenny

Jenny Skóciában született, és élt már Londonban, Hollandiában, az Egyesült Államokban és Franciaországban is. Végül ezek közül a legcsapadékosabb helyen telepedett le, és jelenleg Edinburgh-tól északra él férjével, Andrew-val, kutyájával, Nevil Shute-tal és három gyerekével: Wallace-szal, aki tizenhárom éves, és szeret úgy tenni, mintha tizenkilenc lenne, és nem értené, hogy mi ez a kínos családizé, amely mindenhova követi őt; Michael-Francis-szel, aki kilencéves, és szeret új barátokat szerezni a repülőn; és Delphine-nal, aki hétéves, és amennyire megállapítható, leginkább egy mosómedvére hasonlít.

Fotó © Charlie Hopkinson

Tovább a szerző oldalára

A szerkesztő ajánlja