A kiadóról

A Libri Könyvkiadót 2011-ben alapította Balogh Ákos, Halmos Ádám és Sárközy Bence. A kiadó nyitott profiljával a magyar- és nemzetközi irodalom mellett szórakoztató irodalommal és ismeretterjesztő könyvek kiadásával is foglalkozik, különös figyelmet fordítva a jelenkor társadalmi problémáira és kérdéseire. Az önismereti, pszichológiai, történelmi, és napjaink közösségi jelenségeit bemutató művek kitüntetett szerephez jutnak a kiadó kínálatában.

Halmos Ádám

Halmos Ádám az ELTE kulturális antropológia szakját követően 2004-ben Nyitott Könyvműhely néven alapított könyvkiadót, majd 2011 augusztusa óta a Libri Könyvkiadó egyik alapítója és ügyvezető igazgatója. Kiadóvezetőként kiemelten fontosnak tartja világunk természeti és társadalmi törvényeinek megismerését. A múlttal való szembenézés mellett a fejlődés lehetséges irányainak feltárását, valamint a lélektan és a nevelés új megközelítéseinek bemutatását is küldetésének tekinti. A Libri Kiadó gondozásában jelent meg Gárdos Péter Hajnali láz című regényének új kiadása 2015 őszén, melynek kiadási jogait mára több mint 40 ország könyvkiadói vették meg világszere.

x
A Libri Kiadó gondozza Kepes András, Palya Bea, Váncsa István könyveit, vagy olyan tudósok életműveit, mint Csányi Vilmos, Csíkszentmihályi Mihály, Barabási Albert-László. Itt jelennek Ugron Zsolna, Fábián Janka, Lakatos Levente kötetei, valamint olyan külföldi kiválóságok, mint Khaled Hosseini, Malala Juszufzai, Bud Spencer művei. A Libri külföldi ismeretterjesztő kiadványai között jelentek meg Philip Zimbardo, Richard Dawkins könyvei is.Sikerkönyvek

24-48
Gyors kiszállítás
100%
Garancia
%
Állandó kedvezmények

Kedves Olvasónk!

Oldalunkon jelenleg nem üzemel a kosár gomb, így kiadványainkat a nagyobb könyvesboltokban vagy -webáruházakban vásárolhatod meg.

Olvass tovább rólunk a nyugatiter.blog-on.

Kosár

A kosarad üres.

Tovább vásárolok