A kiadóról

A Libri Könyvkiadót 2011-ben alapította Balogh Ákos, Halmos Ádám és Sárközy Bence. A kiadó nyitott profiljával a magyar- és nemzetközi irodalom mellett szórakoztató irodalommal és ismeretterjesztő könyvek kiadásával is foglalkozik, különös figyelmet fordítva a jelenkor társadalmi problémáira és kérdéseire. Az önismereti, pszichológiai, történelmi, és napjaink közösségi jelenségeit bemutató művek kitüntetett szerephez jutnak a kiadó kínálatában.

Halmos Ádám

Halmos Ádám az ELTE kulturális antropológia szakját követően 2004-ben Nyitott Könyvműhely néven alapított könyvkiadót, majd 2011 augusztusa óta a Libri Könyvkiadó egyik alapítója és ügyvezető igazgatója. Kiadóvezetőként kiemelten fontosnak tartja világunk természeti és társadalmi törvényeinek megismerését. A múlttal való szembenézés mellett a fejlődés lehetséges irányainak feltárását, valamint a lélektan és a nevelés új megközelítéseinek bemutatását is küldetésének tekinti. A Libri Kiadó gondozásában jelent meg Gárdos Péter Hajnali láz című regényének új kiadása 2015 őszén, melynek kiadási jogait mára több mint 40 ország könyvkiadói vették meg világszere.

x
A Libri Kiadó gondozza Kepes András, Palya Bea, Váncsa István könyveit, vagy olyan tudósok életműveit, mint Csányi Vilmos, Csíkszentmihályi Mihály, Barabási Albert-László. Itt jelennek Ugron Zsolna, Fábián Janka, Lakatos Levente kötetei, valamint olyan külföldi kiválóságok, mint Khaled Hosseini, Malala Juszufzai, Bud Spencer művei. A Libri külföldi ismeretterjesztő kiadványai között jelentek meg Philip Zimbardo, Richard Dawkins könyvei is.JAN
25
DEC
20
DEC
16
NOV
29
NOV
24
NOV
20
NOV
17
NOV
11
NOV
11
NOV
11
NOV
07
NOV
03
OKT
30
OKT
26
OKT
15
OKT
13
OKT
05
SZEP
28
SZEP
02
JÚN
09
JÚN
08
JÚN
07
MÁJ
27
MÁJ
22
MÁJ
11

Sikerkönyvek

24-48
Gyors kiszállítás
100%
Garancia
%
Állandó kedvezmények

Kosár

A kosarad üres.

Tovább vásárolok