Tovább olvasom

Colgan, Jenny

Kalamajka a Piciny Csodák pékségében

Insomnia
starsBetöltés...

 

Fordította: Páll Márta
Megjelenés dátuma: 2017-08-09
Terjedelem: 440 oldal

 

Méret: 129 x 198 mm
Kötés: PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
ISBN: 9789634330011
3 499 Ft2 799 Ft
Nincs készleten

Állandó 20% kiadói kedvezmény

Nem rendelhető

Polly Waterford élete alaposan megváltozott, mióta először hajtott át Mount Polbearne csak apály idején járható bekötőútján. A nagyvárosi nyüzsgésből elmenekült lány otthonra lelt a félszigeten. Szerelmével, Huckle-lel és fogadott lundájukkal, Neillel nem is élhetnének boldogabban frissen megvásárolt világítótornyukban.

Váratlan események és a kisvárosba érkező és visszatérő látogatók azonban alaposan megbolygatják a közösség, Polly bejáratott és népszerű péksége és a kis lundás család életét. Hogy áll helyt Polly, amikor magára marad, és úgy tűnik, sokadszorra is mindent elölről kell kezdenie? A tenger felett az időjárás kiszámíthatatlan – tudják ezt a halászok, és meg kell tanulnia mindenkinek, aki ilyen helyen akar élni. Sosem lehet tudni, mi az, amit közelebb sodornak, és mi az, amit örökre eltávolítanak a semmiből támadó viharok.

Egyvalami azonban változatlan: Jenny Colgan történetei, akárcsak Polly fantasztikus kenyerei, a legszigorúbb kritikust is leveszik a lábáról. Ha belekóstolt, nem fogja tudni abbahagyni. Pékségünkben csak garantáltan természetes alapanyagokkal dolgozunk, hiszen tudjuk, olvasót a gyomrán…

Kategória:
Idézet, kritika, recenzió helye. Kis türelmet kérünk.

(a szerk)

A szerző további könyvei

20%
Jenny Colgan
Karácsony a Piciny Csodák Pékségében
starsBetöltés...

3599 Ft 2879 Ft

20%
Jenny Colgan
Piciny Csodák Péksége
starsBetöltés...
Polly és Chris már hét éve együtt élnek, de kapcsolatuk válságba kerül. Chris visszaköltözik az anyjához, Polly pedig kiadó lakást...

3599 Ft 2879 Ft

Colgan, Jenny

Jenny Skóciában született, és élt már Londonban, Hollandiában, az Egyesült Államokban és Franciaországban is. Végül ezek közül a legcsapadékosabb helyen telepedett le, és jelenleg Edinburgh-tól északra él férjével, Andrew-val, kutyájával, Nevil Shute-tal és három gyerekével: Wallace-szal, aki tizenhárom éves, és szeret úgy tenni, mintha tizenkilenc lenne, és nem értené, hogy mi ez a kínos családizé, amely mindenhova követi őt; Michael-Francis-szel, aki kilencéves, és szeret új barátokat szerezni a repülőn; és Delphine-nal, aki hétéves, és amennyire megállapítható, leginkább egy mosómedvére hasonlít.

Fotó © Charlie Hopkinson

Tovább a szerző oldalára

A szerkesztő ajánlja