Tovább olvasom

Colgan, Jenny

Piciny Csodák Péksége

Insomnia
starsBetöltés...

 

Fordította: Páll Márta
Megjelenés dátuma: 2016-01-01
Terjedelem: 455 oldal

 

Súly: 436 gramm
Kötés: PUHATÁBLÁS
ISBN: 9789633108710
3 599 Ft2 879 Ft
Mennyiség

KETTESÉVEL KÖNNYEBB – MINDEN MÁSODIK KÖNYV FÉL ÁRON!” vagy „20% kiadói kedvezmény

Rendelhető, raktáron
Szállítási idő 1-3 munkanap

Polly és Chris már hét éve együtt élnek, de kapcsolatuk válságba kerül. Chris visszaköltözik az anyjához, Polly pedig kiadó lakást keres. A hirdetések közt akad egy romantikusan csábító; egy apró szigeten álló házikó, ahová csak apálykor lehet eljutni autóval. Barátnője hiába próbálja lebeszélni az őrült tervről, Polly hajthatatlan.
A kikötőfal fölött álló ház igencsak rozoga állapotban várja új gazdáját, és a barátságtalan helyiektől vásárolt ehetetlen péksütemény sem segít Polly hangulatán. Késő este süt néhány cipót, amiből hajnalban visz a halászoknak. A faluban hamar híre megy Polly süteményeinek, így a lány új barátokra, különc hódolókra no meg esküdt ellenségekre tesz szert, és ki tudja, talán a szívvel-lélekkel sütött finomságok őt is megváltoztatják, hogy képes legyen újra bízni és szeretni.
A Találkozzunk a Cupcake Kávézóban írónőjének legújabb sikersorozatát Jojo Moyes és Jennifer Weiner olvasói is imádni fogják, hiszen Jenny ismeri az édes élet tökéletes receptjét: sok evőkanálnyi szívmelengetés, pár csepp könny, nagy adag szerelem és persze csipetnyi humor.

Kategória:
Idézet, kritika, recenzió helye. Kis türelmet kérünk.

(a szerk)

A szerző további könyve

20%
Jenny Colgan
Kalamajka a Piciny Csodák pékségében
starsBetöltés...

3499 Ft 2799 Ft

Colgan, Jenny

Jenny Colgan sikeres brit stand-upos múltat hagyott hátra, és jelenleg Franciaországban férjével három kisgyereket nevel. Emellett, amikor éppen nem új regényén dolgozik, zseniális receptekkel boldogítja blogja olvasóit a www.jennycolgan.com oldalon.

Tovább a szerző oldalára

A szerkesztő ajánlja