Tovább olvasom

Szentesi Éva

Pedig olyan szépen éltek

starsBetöltés...

 

Megjelenés dátuma: 2018-10-11

 

Méret: 123 x 203 mm
Kötés: KEMÉNYTÁBLA, VÉDŐBORÍTÓ
ISBN: 9789634338390
3 499 Ft2 799 Ft
Mennyiség

Állandó 20% kiadói kedvezmény

Rendelhető, raktáron
Szállítási idő 1-3 munkanap

Nyilánszki Mari hétéves. Egy Tisza-menti kisvárosban él, fullasztó, szeretet nélküli közegben. Kopogós cipőről, Barbie babáról és arról álmodozik, hogy az anyukája, amikor nagy ritkán hozzá szól egyáltalán, ne úgy szólítsa, hogy „Mari, fiam”. Nem csoda hát, hogy amint tud, elmenekül otthonról. Önmagát és a boldogságot keresi, de vajon képes-e a boldogságra az, akit olyan hosszú ideig csak boldogtalanság vett körül?

Kategória:

Folyton arról álmodoztam, hogy olyan családom lesz, mint amilyen a Krusóczki Brigiéknek. Náluk az apukája sohase részeg. Briginek minden évben volt új iskolatáskája meg új tolltartója, és amikor a könyvekért álltunk sorban az iskolaablaknál szeptemberben, akkor oda is mindig kocsival hozták, nekünk az öcsémmel meg egyedül kellett hazacipelnünk a könyveket.
Brigi apukája tulajdonrészes a gyógyszergyárban, az anyukájának nem is kell dolgoznia, csak otthon van, és semmi más dolga nincs, csak annyi, hogy szeresse a gyerekeit.
Én egyébként előírnám az összes szülőnek, hogy szeresse a gyerekeit.

A szerző további könyvei

20%
Damaszt és paprikás csirke
starsBetöltés...

3999 Ft 3199 Ft

20%
Szentesi Éva
A legfontosabbat utoljára hagytam

starsBetöltés...

3499 Ft 2799 Ft

Szentesi Éva

Író, rákellenes aktivista, a WMN.hu munkatársa. 2013 decemberében áttétes méhnyakrákot diagnosztizáltak nála. Elhatározta, hogy betegségét nem kezeli magánügyként, hanem kiáll a nagy nyilvánosság elé. Megírta a Hamvaimból című könyvét, és elindította rákellenes kampányát. Első regénye 2019-ben jelent meg a Libri Kiadónál Pedig olyan szépen éltek címmel.

fotó: Máté Péter /Libri Kiadó

Tovább a szerző oldalára

A szerkesztő ajánlja