Westendorp, Rudi

Hollandiában született 1959-ben, a Leideni Egyetemen orvosnak tanult. Eleinte az epidemiológia és intenzív orvoslás érdekelte, majd a gerontológia és a geriátria felé fordult. Később egykori egyetemén az időskori betegségekkel foglalkozó tanszék vezetőjévé nevezték ki, 2008-ban saját kutatóintézetet alapított, 2015-ben pedig a Koppenhágai Egyetem munkatársa lett. Hazánkban 2016-ban jelent meg az Öregség öregedés nélkül című, világsikert elhozó könyve. A fényképet Annaleen Louwes készítette.

Sok időt és energiát fektettünk bele gyermekeink egészségének kutatásába – minden arról szólt, hogy biztonságban átnavigáljuk őket a kezdeti éveken. Mára gyakorlatilag minden ezzel kapcsolatos problémát megoldottunk. Épp itt az ideje, hogy az élet túlsó végével is foglalkozzunk.

A szerző könyvei

20%
Rudi Westendorp
Öregség öregedés nélkül – Hosszú élet és vitalitás

starsBetöltés...
Míg egy évszázaddal korábban a várható élettartam negyven évre rúgott, mára eléri a nyolcvanat, és az az embertársunk is megszületett...

3499 Ft 2799 Ft

20%
David Van Bodegom - Rudi Westendorp
Tartalmas évek – Mindennapi praktikák a hosszú életért

starsBetöltés...

3499 Ft 2799 Ft

A szerkesztő ajánlja

Kedves Olvasónk!

Oldalunkon jelenleg nem üzemel a kosár gomb, így kiadványainkat a nagyobb könyvesboltokban vagy -webáruházakban vásárolhatod meg.

Olvass tovább rólunk a nyugatiter.blog-on.

Kosár

A kosarad üres.

Tovább vásárolok