Szily László

Szily László újságíró, író, blogger, jelenleg a 444 hírportál munkatársa. Első kötete, melyben szürreális horgászélményeiről számol be, Etetés címmel jelent meg, Kitolás 1-2. címmel pedig mint kezdő apa írt humoros, kétkötetes túlélőkalauzt sorstársainak. A kultikussá vált mű folytatása, a Beírás az iskolakezdés kalandjaira készíti fel az apákat.

A szülői értekezlet a magyar közvélemény kicsinyített mása: nagy dolgokban mindenre rábólintanak birka módjára, de ha végre jön valami piszlicsáré, kétforintos ügy, azonnal felizzanak a szenvedélyek, és a parkolóórák kattogására fittyet hányva pörögnek le az újabb és újabb negyedórák.

A szerző könyvei

20%
Szily László
Beírás – Iskolai túlélőkalauz apáknak

starsBetöltés...
Szily László ma már klasszikusnak mondható apakalauza, a Kitolás 1-2. után újabb kötetet írt a gyereknevelés kínjairól és örömeiről. A...

3499 Ft 2799 Ft

20%
Szily László
Kitolás – Túlélőkalauz kezdő apáknak

starsBetöltés...
A csajodnak egyszer csak úgy kiélesedik a szaglása, mint egy juhászkutyának, és észreveszed, hogy mintha még soha nem lett volna...

3999 Ft 3199 Ft

A szerkesztő ajánlja

Kedves Olvasónk!

Oldalunkon jelenleg nem üzemel a kosár gomb, így kiadványainkat a nagyobb könyvesboltokban vagy -webáruházakban vásárolhatod meg.

Olvass tovább rólunk a nyugatiter.blog-on.

Kosár

A kosarad üres.

Tovább vásárolok