Tovább olvasom

Szily László

Kitolás – Túlélőkalauz kezdő apáknak


starsBetöltés...

 

Megjelenés dátuma: 2016-11-09
Terjedelem: 417 oldal

 

Súly: 430 gramm
Kötés: PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
ISBN: 9789633108420
3 999 Ft
Nincs készleten

Állandó 20% kiadói kedvezmény

Nem rendelhető

A csajodnak egyszer csak úgy kiélesedik a szaglása, mint egy juhászkutyának, és észreveszed, hogy mintha még soha nem lett volna ekkora a melle Innentől pedig nincs megállás a lejtőn! A népszerű újságíró kultikus, kétkötetes műve fiatal apáknak szóló kalauz egy valaha fiatal apától. A most egyben kiadott könyvek első része a terhesség észlelésétől a szülésen át az első hónapok kalandjaiig készíti föl a férfiakat, a második pedig a pár éves gyerekkel való birkózás vicces, durva, fárasztó és szórakoztató sportjáról szól.

Szily László elszórakoztatja a joggal betojt újdonsült apukákat, miközben némi praktikus információval is felvértezi őket arról, mi következik, amikor összeomlik korábbi életük. A szöveget a szerző saját rajzai illusztrálják.

A játszótér spirituális középpontja a csap vagy ivókút, ahol a gyermekek mocsáráldozatot mutatnak be a sarat feltaláló Anyatermészetnek. Ausztrál tudósok szerint egy kölyök napja akkor teljes, ha délután hatig ruhafelületének minimum 62 százalékát benedvesítette. Mindig helyezkedj úgy, hogy el tudd vágni a spirituális középpont felé törő gyermek útját!

Idézet, kritika, recenzió helye. Kis türelmet kérünk.

(a szerk)

A szerző további könyve

20%
Szily László
Beírás – Iskolai túlélőkalauz apáknak

starsBetöltés...
Szily László ma már klasszikusnak mondható apakalauza, a Kitolás 1-2. után újabb kötetet írt a gyereknevelés kínjairól és örömeiről. A Beírás eddigi életük legnagyobb kalandjára, a beiskolázásra és az iskolás évekre készíti fel az apákat. A szerző jellegzetes humorú rajzaival illusztrált szöveg végigveszi a legjellemzőbb iskolai élethelyzeteket, amelyekbe egy apa kerülhet. Válogatott idióták és szociopaták tanácskozása a szülői értekezleten, osztálykirándulás vadidegen alkoholistákkal, gyerekbulik, kínos fogadóórák és a közös tanulás megszégyenítő alkalmai. Kötelező olvasmány minden érintett apának és anyának, továbbá mindazoknak, akik akik túl vannak ezeken a keserveken, és azoknak is, akik érveket gyűjtenek a gyerekvállalás ellen – vagyis jóformán mindenkinek....

3499 Ft 2799 Ft

Szily László

Szily László újságíró, író, blogger, jelenleg a 444 hírportál munkatársa. Első kötete, melyben szürreális horgászélményeiről számol be, Etetés címmel jelent meg, Kitolás 1-2. címmel pedig mint kezdő apa írt humoros, kétkötetes túlélőkalauzt sorstársainak. A kultikussá vált mű folytatása, a Beírás az iskolakezdés kalandjaira készíti fel az apákat.

Tovább a szerző oldalára

A szerkesztő ajánlja