Adorján Éva

Adorján Éva 1984-ben született Budapesten. A Képzőművészeti Egyetemen végezett képgrafika szakon, emellett gyógymasszőrnek és természetgyógyásznak tanult. 2009 óta foglalkozik nyers ételekkel, előtte évekig vegán konyhával kísérletezett. Az egészséges életmód, a helyes táplálkozás gyerekkora óta érdekli, és az évek során mind inkább elmerült a gasztronómiában. A fényképet Győrfi Viktória készítette.

Az alkotást és a minket körülvevő színek, formák, illatok, ízek megtapasztalását, élvezetét alapvető életelemnek tartom, desszertes könyvemmel pedig szeretném megmutatni: ez lehetséges úgy is, hogy közben az egészségünket, sőt még a környezetünket is támogatjuk.

A szerző könyvei

20%
Adorján Éva
Egészséges finomságok

starsBetöltés...
Hőkezelés nélkül, tej-, tojás- és gluténmentesen. Stressz, energiahiány, letörtség, alvásproblémák, depresszió – ki ne tapasztalta volna néhanapján saját bőrén ezeket...

3990 Ft 3192 Ft

20%
Adorján Éva
Egészséges finomságok – … hőkezelés nélkül, tej-, tojás- és gluténmentesen

starsBetöltés...
Adorján Éva a nyugaton egyre szélesebb körben hódító nyers-vegán étkezési kultúra egyik hazai hírhozója. A könyvben szereplő válogatott finomságokat először...

3999 Ft 3199 Ft

A szerkesztő ajánlja

Kedves Olvasónk!

Oldalunkon jelenleg nem üzemel a kosár gomb, így kiadványainkat a nagyobb könyvesboltokban vagy -webáruházakban vásárolhatod meg.

Olvass tovább rólunk a nyugatiter.blog-on.

Kosár

A kosarad üres.

Tovább vásárolok