Zsidai Roy

Zsidai Zoltán Roy 1976-ban született Rochesterben, az USA-ban. Közgazdász végzettséget szerzett, tanult többek között a Cornell Egyetemen és a Harvardon. Dolgozott a Boston Consulting Groupnál, valamint a Deutsche Bank egy cégénél, 2006 óta pedig a családi hagyományt követve a vendéglátóiparban dolgozik, és azóta a budapesti bisztró- és gasztrokultúra egyik meghatározó alakja lett. Pro Turismo díjas étteremtulajdonos, tagja a magyar Bocuse d’Or Akadémiának. Nevéhez fűződik többek között a budai várbeli 21, Pest-Buda és Baltazár étterem, a Kempinski ÉS Bisztrója, az Opera Café vagy a Spíler a Gozsdu udvarban, továbbá Közép-Európában elsőként nyitott Jamie’s Italian éttermet a világhírű brit séffel, Jamie Oliverrel.
Harmadik nevét keresztapja, Roy Watson, az American Hotel & Motel Association egykori elnöke után kapta, akit ma is egyik példaképének tekint. Négy gyermeke van, szeret robogózni. A fényképet Máté Péter készítette.

Nálunk tilos úgy kezdeni egy mondatot: az a baj; ezt ugyanis így fogalmazzuk meg: az a feladat, az a kihívás.

A szerző könyve

20%
Spíler – Főzz le mindenkit!
A Spíler című kötet szerzője, Zsidai Zoltán Roy sikeres, a magyar gasztronómiában étteremtulajdonosként alkotó üzletember, aki markáns életfilozófiáját kívánja megosztani az olvasókkal. Zsidai formabontó, olykor provokatív gondolatai olyan rendszerré állnak össze, amely egyszerre próbálja megfogalmazni az élet, az ételek és italok élvezete, az üzleti és szociális eredményesség, egyszóval a boldogulás receptjét. egyformán érdekes lehet a kulináris élmények tudatos átélésére törekvőknek, valamint a sikeres, boldog életre vágyóknak. ASpíle tehát érdekes és hasznos olvasmány lehet a kulináris élmények tudatos átélésére törekvők mellett bárkinek, aki sikeres, boldog életre vágyik.

3990 Ft 3192 Ft

A szerkesztő ajánlja

Kedves Olvasónk!

Oldalunkon jelenleg nem üzemel a kosár gomb, így kiadványainkat a nagyobb könyvesboltokban vagy -webáruházakban vásárolhatod meg.

Olvass tovább rólunk a nyugatiter.blog-on.

Kosár

A kosarad üres.

Tovább vásárolok