Szkiba Zsuzska

Szkiba Zsuzska pozitív testkép aktivista, mentor, önbizalom tréner. Beautywithplus néven 2012-ben kezdett el blogolni, e mellett pedig számos hazai és külföldi divat- és online magazin felületein is jelennek meg cikkei. Életét annak a küldetésnek szentelte, hogy visszaadja a nők önmagukba vetett hitét. Konferenciákon, rendezvényeken tart önbizalom növelő előadásokat világszerte, és rendszeres médiaszerepléseivel igyekszik a pozitív önkép fontosságára felhívni a társadalom figyelmét. A fényképet Máté Péter készítette.

A mai világban szinte elvárják tőlünk, nőktől, hogy szuperhősök legyünk. Nő, aki makulátlan külsővel rendelkezik, aki mindig kedves és segítőkész, aki odaadó társa a férfinak, aki igásló módjára teljesít a munkahelyén s aki az anyák mintaképe. Most persze biztosan bólogatsz s legyintesz egyet: áh, ilyen úgysem létezik. Akkor vajon miért stresszeled magad, ha megjelennek az első ráncok? Vagy ha kicsit szorosabb a farmer a fenekeden?

A szerző könyve

20%
Szkiba Zsuzska
Fogadd el magad – Pozitív testkép, egészséges önbizalom
Minden nő igazi NŐ. Minden test szerethető: a kerekded, a törékeny és a sportos egyaránt. Benned is ott rejlik a szépség és az érték, az a bizonyos PLUSZ kortól, bőrszíntől és testsúlytól függetlenül. A mai világban, főleg a hamis mintákat hirdető média hatására, a legtöbb ember testképzavaros, önbizalma meggyengült. Meglehetősen veszélyes ez, hiszen a közérzeted, az önbizalmad áthatják a mindennapjaidat, az életed, befolyásolják a teljesítőképességed. Szkiba Zsuzska, a Beauty with Plus bloggerének könyvéből te is erőt meríthetsz. Tudatosítja benned, hogy valódi értékeidet nem a külsőségek, vagy mások rólad alkotott véleménye határozzák meg, csakis te magad. Személyes történeteken keresztül ébreszt rá...

3499 Ft 2799 Ft

A szerkesztő ajánlja

Kedves Olvasónk!

Oldalunkon jelenleg nem üzemel a kosár gomb, így kiadványainkat a nagyobb könyvesboltokban vagy -webáruházakban vásárolhatod meg.

Olvass tovább rólunk a nyugatiter.blog-on.

Kosár

A kosarad üres.

Tovább vásárolok