Shan, Darren

Az ír származású Darren Shan – eredeti nevén Darren O’Shaughnessy –Londonban született, de családjával együtt még kiskorában átköltöztek Írországba. Szociológiából és angol irodalomból szerzett diplomát. Az egyetem után néhány évig egy tévécsatornánál dolgozott, de aztán elhatározta, hogy minden idejét az írásnak szenteli. Első gyerekkönyv-sorozata, a Rémségek Cirkusza meg is hozta számára az áttörést, az ifjúsági regények műfajában elért sikerek után pedig a Város-trilógiával a felnőttek világát is meghódította. Az Árnyak asszonya szerzője.

Semmit nem fogsz tanulni, ha azt hiszed, már mindent tudsz.

A szerző könyve

20%
Darren Shan
Árnyak asszonya
Ed, az amerikai író, Londonba utazik, hogy ötleteket gyűjtsön a következő könyvéhez. Bolyong az idegen városban, miközben szörnyű titok is kísérti a múltjából, amitől, bármilyen elszántan próbálkozik is, nem sikerül szabadulnia. Ed válaszokat szeretne, de ezek helyett valami olyasmire bukkan, amire álmában sem számított: egy fantasztikus szerelemre. A nőt veszélyes kötelékek fűzik London egyik leghírhedtebb gengszterfőnökéhez – ha lebuknak, az mindkettejük halálát jelentheti. A tiltott viszony pillanatok alatt a feje tetejére állítja Ed világát. Kalandozásai az árnyak birodalmában megdöbbentő felfedezések sorozatához vezetnek, melyek elmossák a valóság és a képzelet közti határt.

3490 Ft 2792 Ft

A szerkesztő ajánlja

Kedves Olvasónk!

Oldalunkon jelenleg nem üzemel a kosár gomb, így kiadványainkat a nagyobb könyvesboltokban vagy -webáruházakban vásárolhatod meg.

Olvass tovább rólunk a nyugatiter.blog-on.

Kosár

A kosarad üres.

Tovább vásárolok