1968-ban született, Budapesten, többgenerációs jogász családban. A főzés és a gasztronómia iránti szenvedélyét korán felfedezte, így tanulmányai után egyértelmű volt, hogy ez lesz a választott hivatása. Az alapképzést követően tizenhárom évig dolgozott külföldön, többek között Tel Avivban, Lyonban és Amszterdamban, 2001-ben költözött vissza a családjával Budapestre. Pályája során mindig olyan országokban, éttermekben és emberek mellett dolgozott, akik és amelyek nagy hatással voltak mai gasztronómiai filozófiájára. A nemzetközi környezet és a kultúrák sokszínűsége ma is rendkívül fontosak számára, rendszeresen utazik, és ez jelentős mértékben meghatározza főzési stílusát. A fényképet Acsai Miklós készítette.
Két egymástól látszólag távol álló íz, vagy alapanyag összhangjának megtalálása a munkám egyik legfontosabb eleme és motivációja. Nálam a csokoládé kínai ötfűszerkeverékkel, az édesburgonya korianderrel, az édeskömény fehércsokoládéval találkozik. Megfelelő arányérzékkel semmi nem lehetetlen.
Oldalunkon jelenleg nem üzemel a kosár gomb, így kiadványainkat a nagyobb könyvesboltokban vagy -webáruházakban vásárolhatod meg.
Olvass tovább rólunk a nyugatiter.blog-on.