Reisz, Tiffany

Tiffany Reisz a USA Today listája szerint a Harlequin Mira Books által kiadott, Romance Writers of America RITA®-díjjal jutalmazott Eredendő bűnösök-sorozat sikerszerzője.

A Kentucky-beli Owensboro-ban született, a Centre College-ben diplomázott angolszakon. Az államban elhelyezkedő Wilmore-ban levő Asbury Teológiai Szemináriumának hallgatójaként kezdte meg írói karrierjét. Miután otthagyta a szemináriumot, hogy az írásra összpontosítson, megírta A szirén című művét, amely több mint félmillió példányban kelt el világszerte.

Tiffany emellett népszerű, nőknek szóló krimiket is ír – ilyen a The Bourbon Thief (amely elnyerte az RT Book Reviews Seal of Excellence-díját) vagy a RITA-ra jelölt Fény az éjszakában.

Erotikus fantáziaregénye, a The Red, amelyet az 8th Circle Press égisze alatt, magánkiadásban adott ki, jelölést kapott az NPR Az Év Legjobb könyve-díjára és a Goodreads A hónap legjobb romantikus regénye-díjára. Emellett a Library Journal írt róla külön kiemelt, rajongó kritikát.

Tiffany a Kentucky-beli Lexington-ban él férjével, a szintén író Andrew Shaffer-rel és két macskájával. A macskák nem írók.

 

Fénykép © https://www.tiffanyreisz.com/about

Még keressük a megfelelő idézetet a szerzőtől. Kis türelmet kérünk.

(a szerk)

A szerző könyve

20%
Tiffany Reisz
A kastély

3599 Ft 2879 Ft

A szerkesztő ajánlja

Kedves Olvasónk!

Oldalunkon jelenleg nem üzemel a kosár gomb, így kiadványainkat a nagyobb könyvesboltokban vagy -webáruházakban vásárolhatod meg.

Olvass tovább rólunk a nyugatiter.blog-on.

Kosár

A kosarad üres.

Tovább vásárolok