Johnson-Bennett, Pam

Pam Johnson-Bennett macskaviselkedés-szakértő, szakíró, az amerikai Association of Animal Behavior Consultants egykori elnöke, a szervezet macskákkal foglalkozó részlegének alapítója és vezetője, aki a Nat Geo Wild és az Animal Planet televíziós csatornák Psycho Kitty sorozatának háziasszonyaként is tevékenykedett. Számos szakmai díj tulajdonosa, aki világszerte tart előadásokat a macskák viselkedéséről.

Még keressük a megfelelő idézetet a szerzőtől. Kis türelmet kérünk.

(a szerk)

A szerző könyve

20%
Pam Johnson-Bennett
Gondolkodj macskául – Minden, amit a macskáról tudni kell
Sokan gondolják úgy, hogy a macskákat lehetelten megnevelni. Ez azonban tévhit. Ha megtanulunk úgy gondolkodni, mint doromboló kedvencünk, a macskatartás problémamentes és örömteli lesz mind nekünk, mind a háziállatnak. A kulcs az, hogy megértsük, mit miért tesz a macska, s ezáltal megfelelően kommunikálhassunk vele. Pam Johnson-Bennett elismert macskaviselkedés-szakértő, aki könyvében a macskatartáshoz kapcsolódó valamennyi témával foglalkozik az állatorvos kiválasztásától kezdve az állat táplálásáig vagy éppen a játék fontosságáig. Mindeközben számos praktikus ötletet, fortélyt és játékterápiás technikát is megoszt olvasóival, így a Gondolkodj macskául valóban nélkülözhetetlen kézikönyv minden macskatartó számára, aki azt szeretné, hogy még több elégedett dorombolás töltse be az...

3999 Ft 3199 Ft

A szerkesztő ajánlja

Kedves Olvasónk!

Oldalunkon jelenleg nem üzemel a kosár gomb, így kiadványainkat a nagyobb könyvesboltokban vagy -webáruházakban vásárolhatod meg.

Olvass tovább rólunk a nyugatiter.blog-on.

Kosár

A kosarad üres.

Tovább vásárolok