Tovább olvasom

Mantel, Hilary

Margaret Thatcher meggyilkolása – és más történetek

starsBetöltés...

 

Fordította: Borbás Mária, Falvay Dóra. Todero Anna
Megjelenés dátuma: 2018-09-14
Terjedelem: 232 oldal

 

Méret: 123 x 203 mm
Kötés: KEMÉNYTÁBLA, VÉDŐBORÍTÓ
ISBN: 9789634333364
3 299 Ft
Mennyiség

Állandó 20% kiadói kedvezmény

Rendelhető, raktáron
Szállítási idő 1-3 munkanap

Az árnyak életre kelnek.

De ne valamiféle horrortörténetre gondoljunk itt, hanem a valóságos, hétköznapi életünk mögött megbújó sötétségre. Egy bejárónő első napja új munkahelyén. Egy felolvasó est vidéken. Egy idősödő házaspár kései nyaralása. Mindegyik történet magja ismerős. És ismerősek a mögöttük megbújó feszültségek és titkok is.

Hilary Mantel mesterien ábrázolja az emberi kapcsolatok egymásra utaltságát, azt a hétköznapi kiszolgáltatottságot, amelynek feloldására nap nap után mi magunk is kísérletet teszünk. Például úgy, hogy a kezünkbe veszünk egy könyvet.

Kategória:

"Olyan, mintha Mantel ránk akarna ijeszteni, és ugyanabban a pillanatban meg is akarna nevettetni. Egy biztos: ez a könyv utazás a javából."

New York Times Book Review

A szerző további könyvei


starsBetöltés...
Hilary Mantel
Tükör és fény

5999 Ft 4799 Ft 20%


starsBetöltés...
Hilary Mantel
Farkasbőrben

4499 Ft 3599 Ft 20%


starsBetöltés...
Hilary Mantel
Holtaknak menete

4499 Ft 3599 Ft 20%

Mantel, Hilary

Hilary Mantel kétszer is elnyerte az egyik legrangosabb irodalmi elismerést, a Man Booker-díjat. Először a Cromwell-trilógia első része, a Farkasbőrben miatt tüntették ki 2009-ben, majd három évvel később szintén neki ítélték a Bookert a folytatásért, a Holtaknak menetéért. Az Orange- és Costa-díjra is jelölt Farkasbőrbent a zsűri a közé az öt Booker-díjas kötet közé is beválogatta, amelyek szerintük kiállták az idő próbáját, és a legnagyobb hatást gyakorolták az elmúlt fél évszázadban. Az immár klasszikusnak számító történelmi regény a Holtaknak menete című kötet új kiadásával egyidőben most új fordításban jelenik meg a Libri Kiadó gondozásában, miközben Hilary Mantel a trilógia befejező részén dolgozik.

Tovább a szerző oldalára

"Megindító és felkavaró, de egyúttal rendkívül szórakoztató is"

The Guardian

A szerkesztő ajánlja