Tovább olvasom

Andreas, Steve , Faulkner, Charles

A változás te magad légy


starsBetöltés...

 

Fordította: Rozsnyik László
Megjelenés dátuma: 2012-11-09
Terjedelem: 420 oldal

 

Súly: 378 gramm
Kötés: PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
ISBN:
2 999 Ft
Nincs készleten

Állandó 20% kiadói kedvezmény

Nem rendelhető

Ez a könyv meg fogja változtatni az életedet.

Ez egészen biztos. A mi életünket ugyanis már megváltoztatta. Az NLP, avagy neuro-lingvisztikus programozás a változás művészete: a világszerte népszerű módszer segít az embereknek elérni és használni saját korlátlan, belső erőforrásaikat.

A könyv szerkesztői, Steve Andreas és Charles Faulkner az NLP Comprehensive gazdag tapasztalatait összegyűjtve közérthetően ismertetik a leghatékonyabb gyakorlatokat, hogy azokat akár egyedül is bárki eredményesen elvégezhesse.

Példáik olyan változásokat mutatnak be, amelyek hús-vér emberekkel történtek meg.

Számos esetben csak annyi időre volt szükség e változások eléréséhez, amennyi idő alatt egy-egy beszámolót elolvasol. Ezek az átalakulások konkrét, elsajátítható technikák alkalmazásának az eredményei: ha végigcsinálod őket, te is rájöhetsz arra, hogy mi a küldetésed, és arra is, hogyan tudod teljesíteni.

Idézet, kritika, recenzió helye. Kis türelmet kérünk.

(a szerk)

A szerző további könyve

20%
Steve Andreas
Énkép
starsBetöltés...
Ez a könyv felfedező és kísérletező útra hív, amelynek során a tanultakat önmagad alakítására és tökéletesítésére használhatod. Sosem véletlen, hogy éppen milyen könyvet kapunk ajándékba vagy veszünk le a polcról. Kész vagy elindulni? Vagy előbb összecsomagolsz a nagy útra? Tudnod kell, hogy amikor visszatérsz, már más ember leszel! Ha figyelmesen olvasol, és követed a gyakorlatokat, megtanulhatsz tartós és mély változást elérni – elegánsan. Az Énkép segítségével feltérképezhetjük a múltból származó korlátozó viselkedéseinket, amelyeket a magunkról alkotott, tudattalanul megjelenő gondolataink módosításával fel is oldhatunk. Ha céljainkat el akarjuk érni, gyakran önmagunk képének új oldalait kell kifejlesztenünk. Több mint tíz év lázas...

3490 Ft 2792 Ft

Andreas, Steve

Steve Andreas (eredeti nevén John O. Stevens) a California Institute of Technologyn diplomázott kémia szakon 1957-ben, majd 1961-ben a Brandeis Universityn Abraham Maslow tanítványaként szerzett mesterfokozatot pszichológiából. Ettől kezdve folyamatosan azt kutatta, hogyan változnak az emberek. Ebben a törekvésében első tanára Carl Rogers volt, majd ezután Fritz Perlstől tanul Gestalt-terápiát. Ezt követően a kaliforniai Diablo Valley College-ban tanított hét éven át; tanári munkájában ötvözi a Gestalt-terápiát a pszichológiával és a társadalomtudományokkal. Az itt szerzett tapasztalataiból született meg a Gestalt-kísérletekről szóló könyve, Tudatosság: felfedezés, kísérletezés, tapasztalás címmel 1970-ben. Feleségével együtt 1977-ben ismerkedik meg a neurolingvisztikus programozással (NLP), és azóta tanulja, tanítja, kutatja és fejleszti az NLP-t. Közösen megalapítják az NLP Comprehensive nevű NLP-t tanító nemzetközi szervezetet, amely azóta követendő példaként szolgál az NLP-t mélyrehatóan bemutató alapos oktatásra, valamint az egyén méltóságának és személyes ökológiájának tiszteletben tartására. Ezenkívül számos NLP alaptanfolyam, mestertanfolyam és tanári tanfolyam oktatási anyagát szerkesztették, amelyeket – valamint tréneri kézikönyvüket – szerte a világban használják az NLP-t oktató tanárok és szervezetek.

Tovább a szerző oldalára

A szerkesztő ajánlja