Andreas, Steve

Steve Andreas (eredeti nevén John O. Stevens) a California Institute of Technologyn diplomázott kémia szakon 1957-ben, majd 1961-ben a Brandeis Universityn Abraham Maslow tanítványaként szerzett mesterfokozatot pszichológiából. Ettől kezdve folyamatosan azt kutatta, hogyan változnak az emberek. Ebben a törekvésében első tanára Carl Rogers volt, majd ezután Fritz Perlstől tanul Gestalt-terápiát. Ezt követően a kaliforniai Diablo Valley College-ban tanított hét éven át; tanári munkájában ötvözi a Gestalt-terápiát a pszichológiával és a társadalomtudományokkal. Az itt szerzett tapasztalataiból született meg a Gestalt-kísérletekről szóló könyve, Tudatosság: felfedezés, kísérletezés, tapasztalás címmel 1970-ben. Feleségével együtt 1977-ben ismerkedik meg a neurolingvisztikus programozással (NLP), és azóta tanulja, tanítja, kutatja és fejleszti az NLP-t. Közösen megalapítják az NLP Comprehensive nevű NLP-t tanító nemzetközi szervezetet, amely azóta követendő példaként szolgál az NLP-t mélyrehatóan bemutató alapos oktatásra, valamint az egyén méltóságának és személyes ökológiájának tiszteletben tartására. Ezenkívül számos NLP alaptanfolyam, mestertanfolyam és tanári tanfolyam oktatási anyagát szerkesztették, amelyeket – valamint tréneri kézikönyvüket – szerte a világban használják az NLP-t oktató tanárok és szervezetek.

Jó ideje felismerték már, hogy a másokról és a környezetünkről alkotott hiedelmeink önbeteljesítők.

A szerző könyvei

20%
Steve Andreas - Charles Faulkner
A változás te magad légy

starsBetöltés...

2999 Ft 2399 Ft

20%
Steve Andreas
Énkép
starsBetöltés...
Ez a könyv felfedező és kísérletező útra hív, amelynek során a tanultakat önmagad alakítására és tökéletesítésére használhatod. Sosem véletlen, hogy...

3490 Ft 2792 Ft

A szerkesztő ajánlja

Kedves Olvasónk!

Oldalunkon jelenleg nem üzemel a kosár gomb, így kiadványainkat a nagyobb könyvesboltokban vagy -webáruházakban vásárolhatod meg.

Olvass tovább rólunk a nyugatiter.blog-on.

Kosár

A kosarad üres.

Tovább vásárolok