Tovább olvasom

Szél Dávid

Túl a parán – Minden, amiről az apák nem beszélnek

starsBetöltés...

 

Megjelenés dátuma: 2018-04-03

 

Méret: 136 x 206 mm
Kötés: FÜLES, KARTONÁLT
ISBN: 9789634332084
3 499 Ft
Nincs készleten

Állandó 20% kiadói kedvezmény

Nem rendelhető

Szülővé válni, szülőnek lenni sokszor parás. Az anyáknak éppen úgy, mint az apáknak, bár az apák félelmeiről a legutóbbi időkig jóval kevesebbet tudtunk. Az apák csak mostanában kezdték hallatni a hangjukat, és Szél Dávid hangjára különösen érdemes figyelni. Egyrészt mert szórakoztató – vicces, önironikus és kedvesen csapongó. Másrészt mert izgalmas és elgondolkodtató: hiszen Szél Dávid nemcsak egy jó tollú, gyedet is megjárt apuka, hanem pszichológus is, azaz szakember. Így mindarra, ami vele és körülötte történik, egy különleges szemüvegen keresztül tekint. A Túl a parán így nem pusztán élet- és aparajz, hanem társadalomrajz is egyben, amelyben szinte minden előkerül, ami a szülői lét kapcsán foglalkoztat bennünket.

„Ki az? Író és apa, férfi és pszichológus, fiatal és okos, elképesztően jó humora és magával ragadó stílusa van. Majdnem mindent tud a gyerekekről és a gyereknevelésről. Egy ilyet ismerek az országban: Szél Dávidnak hívják. Én azonban csak 21. századi Benjamin Spockként gondolok rá, és mindent elolvasok, amit ír.”

Boldizsár Ildikó mesekutató, meseterapeuta

Szél Dávid

Szél Dávid tanácsadó szakpszichológus, egyetemi oktató, business coach, apablogger és író. Első könyve Apapara címmel 2015-ben jelent meg. Szeret síelni, evezni, biciklizni és kirándulni. Nagyon szeret továbbá a fia és a lánya apjának, valamint a felesége férjének lenni.

Tovább a szerző oldalára

A szerkesztő ajánlja