Tovább olvasom

Chown, Vicky , Walker, Kim

Természetes orvosságok kézikönyve – Gyógynövények az immunrendszer erősítésére, légúti, emésztési, lelki és más panaszokra

starsBetöltés...

 

Fordította: Kocsis Anikó
Megjelenés dátuma: 2020-08-26
Terjedelem: 176 oldal

 

Méret: 210 x 240 mm
ISBN: 9789634337249
4 999 Ft
Nincs készleten

Állandó 20% kiadói kedvezmény

Nem rendelhető

A Természetes orvosságok kézikönyve olyan természetes házi kúrákat mutat be, amelyekkel a köhögéshez, illetve a lábficamhoz hasonló egyszerű, hétköznapi bajok, illetve az olyan összetettebb állapotok is kezelhetők, mint a szorongás, az álmatlanság vagy éppen az akné.

Betekinthetünk a gyógynövénytan alapjaiba, és megismerhetjük a leg­népszerűbb, klasszikus házipatika-recepteket. Az egyes tünetcso­portok köré szerkesztett fejezetekben számtalan gyógyecet, tonik, krém, balzsam, szirup és tea elkészítési módjával megismerkedhetünk. Legyen szó akár elsősegélyről, akár légúti vagy emésztési gondokról, az immunrendszer erősítéséről vagy fertőzésekről, a Természetes or­vosságok kézikönyvének segítségével hatékonyan gondoskodhatunk saját és családunk egészségéről.

Victoria Chown és Kim Walker a Westminster Egyetemen tanult gyógynö­vénytant. Kim a Royal Botanic Gardens (Kew) kutatója; Victoria hat évig dol­gozott a Neal Yard Remediesnél, ahol természetes egészség- és szépségápolási tanácsadással foglalkozott. Első közös sikerkönyvükből, a Házi füveskönyvből az otthoni patikánkhoz szükséges növények saját kezű begyűjtéséről tudhat­tunk meg mindent, amit csak érdemes.

Kategória:

„Igazi női praktikák gyógyfüvekbe álmodva! A szerzőpáros küldetése, hogy megtanuljuk felismerni, megérteni és értékelni a növények erejét.”

YOU MAGAZINE, MAIL ON SUNDAY

A szerző további könyve

20%

A szerkesztő ajánlja