Tovább olvasom

Plum, Amy

Álomcsapda

Insomnia

starsBetöltés...

 

Fordította: Bikics Milán
Megjelenés dátuma: 2018-05-17
Terjedelem: 332 oldal

 

Méret: 128 x 198 mm
Kötés: FÜLES, KARTONÁLT
ISBN: 9789634331490
3 499 Ft
Mennyiség

Állandó 20% kiadói kedvezmény

Rendelhető, raktáron
Szállítási idő 1-3 munkanap

Álmokat kértek. Rémálmokat kaptak.

Az emberek többsége könnyen elalszik.
Ez azonban elérhetetlen álom Cata, Fergus és még öt fiatal számára, akik ezért önként részt vesznek egy forradalmian új orvosi kísérletben. Álmatlanságuk olyan súlyos, hogy a kezelés, amit eddig csupán egyetlen tesztalanyon próbáltak ki, az utolsó szalmaszálat jelenti számukra. Ám a béta-csoport esetében a teszt a legkevésbé sem a tervek szerint alakul…
Röviddel azután, hogy a hét fiatalt elaltatják, katasztrófa történik. A fiatalok egy közös álomvilágban találják magukat, és mivel nem emlékeznek a kísérletre, azt se tudják, hogyan kerültek oda.
Míg ennek megpróbálnak a végére járni, iszonyú felismerésre jutnak: csapdába estek egy olyan világban, ahol megelevenednek a legvadabb rémálmaik. A tudatalatti álomvilág irtózatos szörnyei, a múlt elfeledettnek hitt vérfagyasztó titkai kínozzák a kis csapatot. Ismeretlenül is ki kell tartaniuk egymás mellett, hiszen a borzalmakkal csak így nézhetnek szembe.
Ha nem jönnek rá, hogyan küzdjék le az álmaikat, sose fognak felébredni.

Kategória:

Amy Plum kiváló pszichothrillerének lapjain A rémálom az Elm utcában és az Eredet motívumai ötvöződnek egymással.

A szerző további könyve

20%
Amy Plum
Álomfogó

starsBetöltés...
A rémálmoknak előbb-utóbb végük van, ám Cata, a Hangya és a többiek rémálmából nem biztos, hogy létezik kiút. A kísérleti kezelés közben – amelyen hőseink azért vettek részt, hogy álmatlanságukból kigyógyuljanak – végzetes műhiba történik, aminek folytán Catáéknak közösen kell átélniük egymás legiszonyatosabb, álmokban megtestesülő félelmeit. A hat tinédzser nem tud felébredni. Lassan-lassan tudatosul bennük: ha álmukban meghalnak, a való világból is távoznak. Egyiküket már elragadta a halál, s az bárkire, bármikor ugyanúgy lecsaphat. Egyvalamit tudnak biztosan: csak egymást segítve élhetnek túl. Ám ahogy mindenkiről sorra kiderül az igazság, rá kell jönniük, hogy a rémálmoknál valami sokkal szörnyűbbel is össze...

3599 Ft 2879 Ft

Plum, Amy

Fotó © Melissa Randazzo

Tovább a szerző oldalára

Megpróbálom felemelni az egyik karomat. Az ujjaim remegnek, a kezem néhány centiméterre elemelkedik a matractól, de többre nem futja az erőmből. A testem mintha ólomból volna. Tehetetlen vagyok. Nem tudok elfutni. Se elbújni.

A szerkesztő ajánlja