Tovább olvasom

Nava, Josh

A fafaragás alapjai – 25 könnyen elkészíthető ajándéktárgy

starsBetöltés...

 

Fordította: Getto Katalin
Megjelenés dátuma: 2018-09-15
Terjedelem: 144 oldal

 

Méret: 155 x 208 mm
Kötés: KEMÉNYTÁBLA
ISBN: 9789634333661
3 499 Ft
Nincs készleten

Állandó 20% kiadói kedvezmény

Nem rendelhető

KEZDŐ FAFARAGÓK SZÁMÁRA

A kézműves tevékenységek iránt világszerte egyre nagyobb az érdeklődés, s a fafaragás is egyre népszerűbb, hiszen tökéletes kikapcsolódást nyújt, egyszerű és könnyen tanulható. Könyvünk tökéletes társ ennek a kis költségigényű, szép és régi mesterségnek a felfedezéséhez.
A színes fotók és a munkafolyamatok lépésről lépésre történő leírása végigkíséri a kezdőket a faragás valamennyi fázisán, a faragókések kiválasztásától kezdve a legcélszerűbb felületkezelési technikákig, a csiszolópapírral történő polírozástól az olajos kezelésen át a pácolásig. Megismerhetjük a fafaragás alapjait és trükkjeit, hogy a nyers munkadarabokból hibátlan mesterművek születhessenek.
A fa a legtökéletesebb alapanyag az egyedi ajándék- és emléktárgyak saját kezű készítéséhez: a kötetben bemutatott 25 tárgy elkészítési útmutatóját követve saját kézzel faraghatunk sótartót, könyvtámaszt, írószertartót vagy éppen merőkanalat. Ismerkedjünk meg a faragás ősi mesterségével 25 csodaszép, egyedi tervezésű tárgy elkészítésén keresztül.

Kategória:
Idézet, kritika, recenzió helye. Kis türelmet kérünk.

(a szerk)

A szerkesztő ajánlja