Tovább olvasom

Her Royal Highness Princess Michael of Kent

A szerelmes királynő – Négy ország uralkodója


starsBetöltés...

 

Fordította: Szkokán Boglárka
Megjelenés dátuma: 2017-03-31
Terjedelem: 416 oldal

 

Súly: 330 gramm
Kötés: PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
ISBN: 9789634331087
3 999 Ft
Nincs készleten

Állandó 20% kiadói kedvezmény

Nem rendelhető

Az angol királyi család magyar hercegnéjének történelmi regénye a 15. századba, a százéves háború korába viszi el az olvasót. Aragóniai Jolán 19 éves, amikor feleségül adják Lajoshoz, az Anjou herceghez. Barátait és családját hátrahagyva a fiatal lánynak bizonyítania kell rátermettségét a francia királyi család pletykákkal, cselvetésekkel és árulásokkal terhelt légkörében. Miután fiatalon megözvegyül, rá marad a feladat, hogy teljesítse férje küldetését: meg kell óvnia Franciaországot a széthullástól, egyben pedig igazgatnia az Anjou család életét. A szövevényes, sodró erejű történetben a kor olyan híres szereplői is feltűnnek, mint az Orléans-i Szűz, vagy Agnés Sorel, VII. Károly francia király legendás szeretője.

A könyv nemcsak egy fordulatos, megható szerelmi történet, hanem hiteles korrajz is, melyet a Kenti hercegné személyes királyi udvari élményei gazdagítanak.

Kategória:
Idézet, kritika, recenzió helye. Kis türelmet kérünk.

(a szerk)

A szerző további könyvei

20%
Her Royal Highness Princess Michael Of Kent
A méregkeverő

starsBetöltés...

3699 Ft 2959 Ft

20%
A koronázatlan királyné

starsBetöltés...

3499 Ft 2799 Ft

Her Royal Highness Princess Michael of Kent

Őfelsége, a Kenti hercegné a brit uralkodói család egyetlen magyar származású tagja. Férje, a Kenti herceg II. Erzsébet első unokatestvére.

A hercegné gróf Szapáry Frigyes unokájaként rendszeresen látogat Magyarországra. Történelmet tanult, élt Ausztriában, Ausztráliában és Mozambikban. Jelenleg világszerte közel száz civil és jótékonysági szervezetet támogat férjével. Eddig hat könyve jelent meg, A szerelmes királynő hónapokon át a brit könyves sikerlisták élén állt.

Tovább a szerző oldalára

A szerkesztő ajánlja