Tovább olvasom

Her Royal Highness Princess Michael of Kent

A méregkeverő


starsBetöltés...

 

Fordította: Szkokán Boglárka
Megjelenés dátuma: 2018-09-03
Terjedelem: 276 oldal

 

Méret: 128 x 198 mm
Kötés: KARTONÁLT
ISBN: 9789634333555
3 699 Ft
Mennyiség

Állandó 20% kiadói kedvezmény

Rendelhető, raktáron
Szállítási idő 1-3 munkanap

Ármány és szerelem az Anjou-udvarban

Jeacques Coeur a 15. századi Franciaország egyik leggazdagabb és legnagyobb hatalommal bíró embere. Bár egyszerű kereskedőcsaládba született, tehetségének köszönhetően hamar felível karrierje: a mediterrán térség legnagyobb felfegyverzett kereskedelmihajó-flottájával rendelkezik, s ő a királyi udvar legfontosabb hitelezője.

Coeur rendkívül bizalmas kapcsolatot ápol Aragóniai Jolánnal és a király, VII. Károly szépséges kegyencnőjével, Agnès Sorellel is. A férfi szerencsecsillaga egyre fényesebben ragyog, ám hiába minden üzleti siker, ha az udvari intrikák útvesztőiben nem ismeri ki magát, irigyeinek száma pedig egyre több…

Őfelsége, a Kenti hercegné ezúttal is az Anjouk történetének egyik izgalmas epizódját mutatja be hiteles történelmi adatokkal és az olvasókat magával ragadó képzelőerővel.

Kategória:
Idézet, kritika, recenzió helye. Kis türelmet kérünk.

(a szerk)

A szerző további könyvei

20%
A koronázatlan királyné

starsBetöltés...

3499 Ft 2799 Ft

20%
Her Royal Highness Princess Michael Of Kent
A szerelmes királynő – Négy ország uralkodója

starsBetöltés...

3999 Ft 3199 Ft

Her Royal Highness Princess Michael of Kent

Őfelsége, a Kenti hercegné a brit uralkodói család egyetlen magyar származású tagja. Férje, a Kenti herceg II. Erzsébet első unokatestvére.

A hercegné gróf Szapáry Frigyes unokájaként rendszeresen látogat Magyarországra. Történelmet tanult, élt Ausztriában, Ausztráliában és Mozambikban. Jelenleg világszerte közel száz civil és jótékonysági szervezetet támogat férjével. Eddig hat könyve jelent meg, A szerelmes királynő hónapokon át a brit könyves sikerlisták élén állt.

Tovább a szerző oldalára

A szerkesztő ajánlja