Tovább olvasom

Lakatos Levente

Vörös

starsBetöltés...

 

Megjelenés dátuma: 2019-11-06
Terjedelem: 404 oldal

 

Méret: 128 x 198 mm
Kötés: KARTONÁLT
ISBN: 9789634335382
3 999 Ft
Mennyiség

Állandó 20% kiadói kedvezmény

Rendelhető, raktáron
Szállítási idő 1-3 munkanap

Aki rám néz, erős, határozott férfinak lát. Aki beszél velem, azt gondolja, könyörtelen vagyok. Pedig nekem is vannak gyenge pontjaim. És az a lány a kupiból közéjük tartozik…

Boros Botond kilenc éve döntött úgy, hogy szülőhazájából menekülve egy másik ország fővárosában, Londonban próbál szerencsét. Számításai bejöttek, ma egy jól menő cég vezetője, és egy angol milliárdos lányának a férje. A vérbeli alfahím élete első ránézésre tökéletesnek tűnhet, valójában azonban szenved, és a sikerei ellenére magányos. Igazi barátok híján a gondjait magába és alkoholba fojtja, ám amikor összehozza a sors a magyar lányokat foglalkoztató bordélyház új recepciósával, telefonbeszélgetéseik közben megnyílik a csilingelő hangú idegennek.

Vajon az őrültségnek tűnő bizalom a teljes összeomláshoz vagy egy mindent elsöprő, vakon indult szerelemhez vezet?

 

Lakatos Levente új regényében a modern romantikus regények és a mellbevágó krimik világát elegyítve kalauzolja el olvasóit egy irigyelt, befolyásos férfi lelkének legmélyére.

Kategória:

Láss be az álarc mögé, mert a felszín alatt garantált izgalmak várnak!

A szerző további könyvei

Lakatos Levente

Az ötszörös Aranykönyv-díjas szerző színésznek készült, dolgozott újságíróként és volt televíziós műsorvezető is. Első kötetét 2008-ban magánkiadásban jelentette meg. Regényeiben a modern romantika a lélektani thriller stílusjegyeivel elegyedik. A szerző portréját Vaszil Ádám készítette.

Tovább a szerző oldalára

A szerkesztő ajánlja