Tovább olvasom

Krivarics Ditta

Régiből újat – Bútorfelújítás mindenkinek


starsBetöltés...

 

Megjelenés dátuma: 2020-06-30
Terjedelem: 184 oldal

 

Méret: 182 x 233 mm
Kötés: KEMÉNYTÁBLA
ISBN: 9789634337812
4 999 Ft
Nincs készleten

Állandó 20% kiadói kedvezmény

Nem rendelhető

ELSŐ LÉPÉS – A VADÁSZAT
A lomtalanítás mindig lázba hoz, a bolhapiacokon úgy érzem magam, mint egy oroszlán, aki prédára vadászik. Ha pedig az agyi működésemet vizsgálnák online apróhirdetések bogarászása közben, tuti, hogy kiakadna a gép mutatója.

MÁSODIK LÉPÉS – AZ ÚJ KÜLSŐ
Minden bútornak van egy karaktere, amit nem lehet figyelmen kívül hagyni. Ne erőltess rá semmit, nézd meg, mi áll jól neki!

HARMADIK LÉPÉS – ALAKÍTSD ÁT!
A bútorfestés nem olyan nagy ördöngösség ám! Kezdőkent a legfontosabb, hogy legyen egy alaptudásod az eszközökről, festékekről és az egész folyamatról, az egyes lépésekről.

Ebben a könyvben segítséget kapsz mindhárom lépéshez: a kereséshez, az ötletekhez es a gyakorlati megvalósításhoz egyaránt.

Jó alkotást!

Kategória:

„A lomtalanítás mindig lázba hoz, a bolhapiacokon úgy érzem magam, mint egy oroszlán, aki prédára vadászik.
Minden bútornak van egy karaktere, amit nem lehet figyelmen kívül hagyni. Ne erőltess rá semmit, nézd meg, mi áll jól neki! A bútorfestés nem olyan nagy ördöngösség ám! Kezdőként a legfontosabb, hogy legyen egy alaptudásod az eszközökről, festékekről és az egész folyamatról, az egyes lepésekről. A könyvben segítséget kapsz mindhárom lépéshez: a kereséshez, az ötletekhez és a gyakorlati megvalósításhoz egyaránt.”

Krivarics Ditta

Krivarics Ditta

2003-ban végzett a Krea Művészeti Iskolában lakberendezés szakon. 2010 nyarán kisfia születése után kezdte el írni az OtthonKommandó blogot. 2012 óta tart hobbi lakberendezési tanfolyamokat, azzal a céllal, hogy segítséget nyújtson azoknak, akik egyedül vágnak bele az otthonuk felújításába, szépítésébe.

Tovább a szerző oldalára

A szerkesztő ajánlja