Tovább olvasom

Pessl, Marisha

Neverworld Wake – Örök ébredés


starsBetöltés...

 

Fordította: Weisz Böbe
Megjelenés dátuma: 2019-02-19
Terjedelem: 384 oldal

 

Méret: 128 x 198 mm
Kötés: KARTONÁLT
ISBN: 9789634334934
3 599 Ft
Nincs készleten

Állandó 20% kiadói kedvezmény

Nem rendelhető

Valamikor régen, a Darrow-Harker Gimnáziumban, Beatrice Hartley és az öt legjobb barátja voltak a népszerűek, az irigyeltek. Amikor azonban Jim – a kreatív géniusz és Beatrice szerelme – tragikus körülmények között életét veszti, egy csapásra minden megváltozik.

Egy évvel az érettségi után a barátok visszatérnek Wincroftba, a tengerparti házba, ahol korábban annyi éven át osztották meg egymással a titkaikat: megbeszélték, épp kibe szerelmesek, hogyan akarják megváltani a világot…

Beatrice reméli, hogy végre választ kap a Jim halálával kapcsolatos gyötrő kérdéseire, ugyanis azt gyanítja, hogy a többiek jóval többet tudnak annál, mint amit elárultak.

Ám a kínos viccelődésekkel és nyomasztó hallgatásokkal teli este lassan vánszorog, és a lány egyre inkább úgy érzi, hogy sosem fogja megtudni, valójában mi is történt.

Ahogy az éjszakát lassan felváltja a hajnal, vihar tör ki, és egy rejtélyes férfi kopogtat be hozzájuk. Kedélyesen közli velük a lehetetlent: számukra megakadt az idő, egy szilánkon függ, amelyet csak úgy lehet eltávolítani, ha a korábbi barátok meghozzák életük legnehezebb döntését.

Beatrice-nek ez az utolsó esélye arra, hogy kiderítse az igazságot… és életben maradjon.

Ezzel elkezdődik az örök ébredés.

Idézet, kritika, recenzió helye. Kis türelmet kérünk.

(a szerk)

Pessl, Marisha

Marisha Pessl a The New York Times bestsellerszerzője, az Éjszakai mozi szerzője. Bemutatkozó könyve, a Special Topics in Calamity Physics (A balsors fizikájának különös témakörei) elnyerte a Center for Fiction’s First Novel Prize elsőkönyveseknek járó díját, és a New York Times Book Review az év tíz legjobb könyve közé sorolta.

Izgalmas és nyugtalanító világot alkotott meg a Neverworld Wake – Örök ébredés című, baljós hangulatú, sodró lendületű pszichológiai thrillerében, amelyet csak lélegzetvisszafojtva lehet olvasni egészen a megdöbbentő végkifejletig.

Férjével és két gyermekével New Yorkban él. Tudjon meg többet Marisháról a MarishaPessl.com oldalon és a Facebookon, és kövesse Twitteren és az Instagramon: @marishapessl.

Fotó © David Schulze

Tovább a szerző oldalára

A szerkesztő ajánlja