Tovább olvasom

Pessl, Marisha

Neverworld Wake – Örök ébredés


starsBetöltés...

 

Fordította: Weisz Böbe
Megjelenés dátuma: 2019-02-11
Terjedelem: 340 oldal

 

Méret: 128 x 198 mm
ISBN: 9789634334934
3 599 Ft2 879 Ft
Mennyiség

Állandó 20% kiadói kedvezmény

Előjegyezhető

Valamikor régen, a Darrow-Harker Gimnáziumban, Beatrice Hartley és az öt legjobb barátja voltak a népszerűek, az irigyeltek. Amikor azonban Jim – a kreatív géniusz és Beatrice szerelme – tragikus körülmények között életét veszti, egy csapásra minden megváltozik.

Egy évvel az érettségi után a barátok visszatérnek Wincroftba, a tengerparti házba, ahol korábban annyi éven át osztották meg egymással a titkaikat: megbeszélték, épp kibe szerelmesek, hogyan akarják megváltani a világot…

Beatrice reméli, hogy végre választ kap a Jim halálával kapcsolatos gyötrő kérdéseire, ugyanis azt gyanítja, hogy a többiek jóval többet tudnak annál, mint amit elárultak.

Ám a kínos viccelődésekkel és nyomasztó hallgatásokkal teli este lassan vánszorog, és a lány egyre inkább úgy érzi, hogy sosem fogja megtudni, valójában mi is történt.

Ahogy az éjszakát lassan felváltja a hajnal, vihar tör ki, és egy rejtélyes férfi kopogtat be hozzájuk. Kedélyesen közli velük a lehetetlent: számukra megakadt az idő, egy szilánkon függ, amelyet csak úgy lehet eltávolítani, ha a korábbi barátok meghozzák életük legnehezebb döntését.

Beatrice-nek ez az utolsó esélye arra, hogy kiderítse az igazságot… és életben maradjon.

Ezzel elkezdődik az örök ébredés.

Idézet, kritika, recenzió helye. Kis türelmet kérünk.

(a szerk)

Pessl, Marisha

Marisha Pessl, a The New York Times bestsellerszerzője izgalmas és nyugtalanító világot alkotott meg ebben a baljós hangulatú, sodró lendületű pszichológiai thrillerben, amelyet csak lélegzetvisszafojtva lehet olvasni egészen a megdöbbentő végkifejletig.

Fotó © David Schulze

Tovább a szerző oldalára

A szerkesztő ajánlja