Tovább olvasom

Dolák-Saly Róbert

Madáretető

starsBetöltés...

 

Megjelenés dátuma: 2016-12-01
Terjedelem: 162 oldal

 

Súly: 456 gramm
Kötés: KEMÉNYTÁBLA
ISBN: 9789634330189
3 499 Ft2 799 Ft
Mennyiség

„Százalékos akció” vagy „20% kiadói kedvezmény”

Rendelhető, raktáron
Szállítási idő 1-3 munkanap

Dolák-Saly Róbert „poliphisztor”-nak mind a tíz karjára jut valamilyen sikeres műfaji megnyilvánulás. Az eredetileg biológiatanárnak készülő zenész színészi talentumát többek között egy, a nyolcvanas években induló, a mai napig működő, műfajteremtő, abszurd színházi műhelyben, a L’art pour l’art Társulatban kamatoztatja, amelynek alapító tagja. A legendás „stílus-szédelgő” szerző: a „kutyoid” Boborján, a „zsenilis” öreg Anti bácsi, az „ötletológus” Naftalin Ernő, a diafilm-narrátor Leopold, valamint sok más figura atyja íróként is remekel. Négy eddig megjelent könyve bestseller lett.

Az első kiadás óta több mint negyvenezer példányban elkelt Madáretető ezúttal átdolgozott, frissített változatban kerül az olvasók kezébe, a szerző még színesebb illusztrációival, így azok számára is izgalmas lehet, akik már kívülről tudják az első változatot – sokan vannak ilyenek.

A mű egy elsüllyedt világ, Agyatlantisz szigetcsoportját idézi meg i. e. 2002-ből, három onnan származó napilap segítségével. Az eltűnt civilizáció írásos időkapszuláját űrrégészek találják meg egy több ezer éve fenn keringő űrállomáson. Ezt teszi közzé az író a bulvárparódiánál sokkal többet nyújtó, újságrovatokat bemutató abszurd ötletdömpingjével, melynek agyra, szívre és rekeszizmokra gyakorolt hatását nem szabad alábecsülni.

Azt mondják, a nevetés gyógyít. Ezt a könyvet bárki kockázatok és mellékhatások nélkül fogyaszthatja.

A szerkesztők

Kategória:
Idézet, kritika, recenzió helye. Kis türelmet kérünk.

(a szerk)

A szerző további könyvei

20%
Én vagyok a kedvenc állatom

starsBetöltés...
Állok, ülök, fekszem, aztán újra kicsit állok, én vagyok a kutya, aki boltok előtt várok. ,,Aki ilyeneket tud írni, az...

2990 Ft 2392 Ft

Dolák-Saly Róbert

Előadóművész, író, zeneszerző, szövegíró, költő, színész, humorista. A szerző portréját Kalászi györgy készítette.

Tovább a szerző oldalára

A szerkesztő ajánlja