Tovább olvasom

Pérez-Reverte, Arturo

Jó emberek

 

Fordította: Imrei Andrea
Megjelenés éve: 2017
Terjedelem: 544 oldal

 

Méret: 128 x 198 mm
Kötés: kartonált
ISBN: 9789633107294

 

3 699 Ft2 959 Ft
Mennyiség

A XVIII. század végén a Spanyol Királyi Akadémia két tagját, don Hermógenes Molina könyvtárost és don Pedro Zárate admirálist bízzák meg a feladattal, hogy dacolva minden veszéllyel szerezzék be a Spanyolhonban tiltólistán lévő Enciklopédia 28 kötetét. A francia forradalom előestéjén a két felkészületlen utazó a szabadelvűség és a politikai forrongások Párizsába érkezik, miközben ellenséges erők azon munkálkodnak, hogy a tudás és értelem könyve soha ne érkezzen meg Madridba.

Politikai cselszövés, vallási fanatizmus, útonállók és hamis barátok, bosszúvágy és megszegett eskük, és két jó ember, akik maguk sem sejtik, hogy kalandorokból a fény korszakának hírnökeivé válnak az út végére.

Kategória:

„Van egy író, aki jobban emlékeztet minket a legjobb formáját futó Spielbergre, mint Umberto Ecóra. Arturo Pérez-Revertének hívják.”

La Repubblica

Pérez-Reverte, Arturo

Arturo Pérez-Reverte, a tévésorozatban is népszerű Dél Királynője és számos egyéb nemzetközi sikerkönyv szerzője ezúttal is valós személyeket és eseményeket felvonultató, rendkívüli alapossággal megírt történelmi kalandregényt ad olvasói kezébe. A Jó emberek a könyvek erejével kívánták megváltoztatni a világot abban a korban, amikor az új jövőkép egyre inkább háttérbe szorította az idejétmúlt eszméket, és a szabadságvágy trónokat és a fennálló rendet ingatta meg.

Tovább a szerző oldalára

A szerkesztő ajánlja