Tovább olvasom

Veszelszki Ágnes

Illemkalauz – Protokolltanácsok mindennapi és kevésbé mindennapi helyzetekre


starsBetöltés...

 

Megjelenés dátuma: 2021-10-20
Terjedelem: 224 oldal

 

Méret: 143 x 185 mm
ISBN: 9789636040833
4 499 Ft
Mennyiség

Állandó 20% kiadói kedvezmény

Rendelhető, raktáron
Szállítási idő 1-3 munkanap

Hogyan kell felöltözni egy állásinterjúra? Miben különbözik az online értekezlet a hagyományostól? Kinek illik fizetni egy randevún? Ismerős kérdések, ugye? Még az egyszerű hétköznapok során is számtalan olyan helyzet adódhat, amikor elbizonytalanodunk, nem tudjuk, hogyan kelthetjük a legjobb benyomást. Ilyenkor lehet nélkülözhetetlen a protokoll ismerete, amely segít, hogy mindig magabiztosak maradhassunk. Ebben a gondosan összeállított kötetben minden kérdésünkre választ kaphatunk, legyen szó egyszerű munkanapról vagy elegáns eseményről. Kövessük a kötetben megfogalmazott jótanácsokat, és garantáltan legjobb önmagunk maradhatunk, bármi is történjék.

Czikkely Panni rajzaival

Dr. Veszelszki Ágnes nyelvész, újmédia-kutató, protokollszakértő, egyetemi docens, a Budapesti Corvinus Egyetem Kommunikáció- és Médiatudományi Tanszékének tanszékvezetője. Számos nyelvészeti témájú könyv és tanulmány szerzője és szerkesztője, Protokollkommunikacio néven vezetett Instagram-oldalát húszezernél is többen követik.

Idézet, kritika, recenzió helye. Kis türelmet kérünk.

(a szerk)

Veszelszki Ágnes

Dr. Veszelszki Ágnes nyelvész, újmédia-kutató, protokollszakértő, egyetemi docens, a Budapesti Corvinus Egyetem Kommunikáció- és Médiatudományi Tanszékének tanszékvezetője. Több nyelvészeti témájú könyv és tanulmány szerzője és szerkesztője, protokollkommunikacio néven vezetett Instagram-oldalát közel négyezren követik.

Tovább a szerző oldalára

A szerkesztő ajánlja