Nincs borító feltöltve ehhez a könyvhöz. :-(

Tovább olvasom

Shetty, Jay

Gondolkodj úgy, mint egy szerzetes – A világ legnépszerűbb motivációs trénerének tanácsai


starsBetöltés...

 

Fordította: Bujdosó István
Megjelenés dátuma: 2022-10-22
Terjedelem: 408 oldal

 

Méret: 140 x 210 mm
ISBN: 9789636041823
4 499 Ft(4 499 Ft darabja)
Nincs készleten

Állandó 20% kiadói kedvezmény

Nem rendelhető

TÖBB MINT 38 MILLIÓ KÖVETŐ

Jay Shetty napjaink egyik legismertebb, legnépszerűbb motivációs trénere. Sikerének kulcsa, hogy gazdag élettapasztalatát és időtlen bölcsességét, tudását, amelyet hindu szerzetesként sajátított el, olyan friss és gyakorlatias formában tudja átadni, amely révén mindannyiunk számára elérhetővé teszi a letisztult, mélyebb értelemmel teli életet.

Shetty útmutatásai alapján felszabadíthatjuk a bennünk rejlő energiát és erőt, túlléphetünk rossz beidegződéseinken, negatív gondolatainkon, szorongásainkon, és eljuthatunk a lelki békének és tudatosságnak arra a szintjére, ahová valamennyien vágyakozunk.

A Gondolkodj úgy, mint egy szerzetes utazásra hív bennünket önmagunk legbensőbb berkeibe, hogy felgyorsult, ingerekkel túlterhelt, stresszes világunk ellenére képesek legyünk megtalálni a boldogságot és nyugalmat.

„Ez a könyv kiszabadít a társadalmi beidegződések bűvköréből és segít, hogy a saját életed építőmérnökévé válhass.”

Deepak Chopra

Shetty, Jay

Jay Shetty motivációs előadó, egykori hindu szerzetes. Videóit, életvezetési tanácsait, podcastját milliók nézik és hallgatják világszerte. A közösségi médiafelületeken több mint 38 millió követője van, „Making Wisdom Go Viral” videósorozata pedig elérte a 8 milliárdos nézettséget. 2017-ben a Forbes magazin beválogatta a harminc legbefolyásosabb harminc év alatti médiaszereplő közé.

 

További információk: jayshetty.me

Tovább a szerző oldalára

A szerkesztő ajánlja