Tovább olvasom

Mautner Zsófi

Főzőiskola – DVD melléklettel -Alapfok


starsBetöltés...

 

Megjelenés éve: 2013
Terjedelem: 84 oldal

 

Súly: 442 gramm
Kötés: KEMÉNYTÁBLA
ISBN: 9789633103166
3 990 Ft3 192 Ft
Mennyiség

Állandó 20% kiadói kedvezmény!

EZ A KÖNYV 3+1 AKCIÓBAN SZEREPEL
Rendelhető, raktáron
Szállítási idő 1-3 munkanap

Vajon ma hogyan szerezhetjük meg azt a konyhai alaptudást, amire mindig támaszkodhatunk? Melyik a bombabiztos palacsintarecept, mitől nem lesz kemény a galuska, hogyan lesz olyan a madártej, mint nagymamáink konyhájában, hogyan készül a legegyszerűbb sütőtökkrémleves, vagy csokoládémousse? Ez a kötet az előző szakácskönyveimmel szemben nem rólam szól, nem önkifejezési eszköz. Azért írtam, hogy segítsek elsajátítani azt a magabiztosságot a konyhában, ami a kezdők számára megalapozza a későbbi hétköznapi, rutinos, kreatív főzést. Nem profi séfként teszem ezt, hiszen nem vagyok az, hanem mint egy segítőkész barátnő, aki a nagymamájától szerzett tudását adja át. Mautner Zsófia gasztronómiai szakújságíró, a Chili&Vanília blog és szakácskönyvek szerzője, az Ízes Élet televíziós főzőműsor háziasszonya, a hazai gasztronómia egyik legaktívabb és legsikeresebb személyisége. Lassan tíz éve a gasztronómiának él, szenvedéllyel és fáradhatatlanul kutat, főz, mindent kipróbál, és szívesen megosztja tapasztalatait, olvasóival, nézőivel. Receptjeit sok ezren főzik.

Kategória:
Idézet, kritika, recenzió helye. Kis türelmet kérünk.

(a szerk)

A szerző további könyvei


starsBetöltés...
Mautner Zsófi
#gasztrocsajok

1490 Ft 1192 Ft 20%

starsBetöltés...
Mautner Zsófi
Budapest bites

6500 Ft 5200 Ft 20%


starsBetöltés...
Mautner Zsófi
Főzőiskola felsőfokon -DVD melléklettel

3990 Ft 3192 Ft 20%


starsBetöltés...
Mautner Zsófi
Főzőiskola – DVD melléklettel – Középfok

3990 Ft 3192 Ft 20%

Mautner Zsófi

Mautner Zsófi a Chili&Vanília blog és szakácskönyvek szerzője, az Ízes Élet című főzőműsor egykori háziasszonya, a hazai gasztronómia egyik legsikeresebb személyisége. A fényképet Csibi Szilvia készítette.

Tovább a szerző oldalára

A szerkesztő ajánlja