Tovább olvasom

Zakály Viki

Egyszeregy – Gábriel-duológia

Insomnia

starsBetöltés...

 

Megjelenés dátuma: 2016-11-09
Terjedelem: 336 oldal

 

Súly: 346 gramm
Kötés: PUHATÁBLÁS
ISBN: 9789633108611
3 599 Ft2 879 Ft
Mennyiség

„3+1 Karácsonyi akció” vagy „20% kiadói kedvezmény”

Rendelhető, raktáron
Szállítási idő 1-3 munkanap

Van egy srác, akit bármikor felhívhatsz. Egy srác, akinek sok lány tudja a számát, aki egyetlen éjszakára a Tiéd lehet, és egyszeriben megváltozik az életed. Tudja, ki vagy, mit szeretsz, hová tartasz. Szigorú szabályokat kell betartanod, ha vele akarsz lenni. Soha többé nem találkozhattok, nem hív, nem válaszol, egyszerűen eltűnik az életedből. Egyetlenegyszer lesz csak a Tiéd. De teljesen soha nem kaphatod meg.
Liza, egy női magazin újságíró gyakornokaként próbál boldogulni, de a vérmes főszerkesztőasszony mindent megtesz, hogy megkeserítse a napjait. Egyedül segítőkész kollégájára, Barnira számíthat, akinek mindig kisírhatja magát. A sármos ex, Adrián újra feltűnik a lány életében, de csak szerelmi pótléknak tartja Lizát, aki így sem tud ellenállni neki
Amikor a lány egy riport kapcsán felhívja azt a bizonyos számot, és találkozik a titokzatos Gábriellel, tudja, hogy nagyobb a tét, mint holmi újságírói babér. Mindketten súlyos titkot őriznek, mindketten kaptak már halálos sebet, és mindkettőjüknek szüksége van arra, amit a másik adhat csak egy a gond, az éjszaka véget ér, és soha többé nem találkozhatnak. Vagy mégis?
Zakály Viktória a nagy sikerű Szívritmuszavar és Hanna örök fiatal írónője legújabb regényében egy izgalmas városi legenda nyomába ered: vajon tényleg megválthatja az életedet valaki, akivel csak egyetlenegyszer találkozol? És lehet belőle örök szerelem

Kategória:
Idézet, kritika, recenzió helye. Kis türelmet kérünk.

(a szerk)

A szerző további könyve

20%
#egyszercsak

starsBetöltés...

3499 Ft 2799 Ft

Zakály Viki

Zakály Viktória író, újságíró, a nagy sikerű Szívritmuszavar, a Hanna örök és az Egyszeregy fiatal írónője. 1985-ben született egy dunántúli megyeszékhelyen, ma is ott él. Az első regénye 2012-ben jelent meg, azóta népszerű romantikus/young adult regényíróként. (Fotó: Pap-Milávecz Petra)

Tovább a szerző oldalára

A szerkesztő ajánlja