Tovább olvasom

Garber, Stephanie

Caraval

Insomnia
starsBetöltés...

 

Fordította: Falcsik Mari
Megjelenés dátuma: 2017-10-31
Terjedelem: 472 oldal

 

Méret: 155 x 230 mm
Kötés: KEMÉNYTÁBLA, VÉDŐBORÍTÓ
ISBN: 9789633107775
3 999 Ft
Nincs készleten

Állandó 20% kiadói kedvezmény

Nem rendelhető

Egy legendás versengés…

Egy magával ragadó románc…

Két lánytestvér eltéphetetlen köteléke…

 

Scarlett Dragna eddig még egyetlen napot sem töltött távol attól a kicsi szigettől, ahol ő és a húga, Tella, hatalmaskodó, kegyetlen apjuk keze alatt felnövekedtek. A történet azzal indul, hogy az apa házasságra kényszerítené Scarlettet, ami egyszeriben véget vetne a lány hosszú évek óta tartó álmodozásának a messzi szigeten zajló Caravalról, a földkerekség legvarázslatosabb előadásáról, amelynek közönsége szintén a játék résztvevőjévé válhat.

Azonban épp ebben az évben végül megérkezik a várva várt meghívó, amiről Scarlett annyit álmodozott. Tella elhatározza, hogy elmegy a Caravalra, és egy titokzatos matrózzal elraboltatja Scarlettet is. Csakhogy amint odaérnek, kiderül, hogy Tella eltűnt: az ő elrablója a Caraval ördögien mesteri szervezője, Legend. Scarlett hamarosan megérti, hogy a húga az idei Caraval kulcsfigurája, az egész játék körülötte forog: az lesz a győztes, aki Tellát megtalálja.

Scarlett többször is végighallgatja a figyelmeztetést: bármi is történjék a Caraval során, az mind csak a fantasztikusan kidolgozott előadás része, de ő, szegény, még be se lépett, máris bábuként kezd lépkedni a mágia és a szívfájdító szerelem sakktábláján. Hanem akármi is a Caraval, valóság vagy sem, neki mindenképp meg kell találnia a húgát, mielőtt véget érne a játék utolsó, ötödik éjszakája, máskülönben a beinduló veszélyes dominóhatásra Tella örökre eltűnik a világból.

 

Isten hozott, légy üdvözölve a Caravalban! De légy óvatos, nehogy túl messzire röpítsen a képzeleted!

Kategória:

A Caraval jóval több, mint holmi játék vagy színielőadás. Leginkább varázslat, amit az ember már nem is igen remél fellelni ezen a világon…

Garber, Stephanie

Stephanie Garber Észak-Kaliforniában nőtt fel. Gyermekkorában sokszor hasonlították a vad képzelőerővel és makacs akarattal megáldott, kedves lányregényhősökhöz, mint a kanadai Prince Edward-szigetek elképzelt városa, Avonlea árvája, a vörös copfos Anne Shirley, vagy az amerikai ifjúsági klasszikusnak számító Kisasszonyok főhősnője, a vadóc Jo March.

Stephanie Garber, amikor épp nem regényt ír, kreatív írást tanít – és újabb kalandjairól ábrándozik. No persze, hisz Legend még tartozik neki egy jeggyel a következő Caravalra.

Tovább a szerző oldalára

A szerkesztő ajánlja