Tovább olvasom

Badani, Sejal

A mesemondó titka


starsBetöltés...

 

Fordította: Borbély Judit Bernadett
Megjelenés dátuma: 2019-10-15
Terjedelem: 512 oldal

 

Méret: 128 x 198 mm
Kötés: FÜLES, KARTONÁLT
ISBN: 9789634335917
3 799 Ft
Mennyiség

Állandó 20% kiadói kedvezmény

Rendelhető, raktáron
Szállítási idő 1-3 munkanap

Jayát, a New York-i újságírót egyik csapás éri a másik után. Harmadik terhessége is vetéléssel végződik, és a házassága is menthetetlenül tönkrement. Hogy mély fájdalmát enyhítse, Jaya úgy dönt, Indiába utazik, hátha családjának múltjában válaszokat talál a jelen kérdéseire is. India maga a csoda. A hangok, a színek, az illatok elkápráztatják Jayát, aki beleszeret ebbe a gazdag, sokrétű kultúrába. Nagymamája egykori szolgálója és egyben bizalmasa, Ravi pedig megismerteti vele a nagymama, Amísá szívszorító történetét, amely az 1930-as évekbe, a britek által megszállt Indiába repít bennünket. Vajon mit tanít Jayának az álmaiért a hagyományokkal is szembeszegülő asszony sorsa? A mesemondó titka szerelemről, hűségről és a szavak erejéről mesél.

Kategória:

„Az indiai mitológiában, amikor a hold eltakarja a napot, a sötétség az emberi életet is árnyékba boríthatja… De nem csak a nap képes világítani. Meg kell keresnünk a sötétben a csillagokat. Az ő fényük is különleges erővel bír.”

A szerző további könyve

20%
Sejal Badani
Törött szárnyú angyalok

starsBetöltés...
Amikor az Indiából Amerikába vándorolt családfőt váratlanul szörnyű baj éri, három leánygyermeke hazatér végső búcsút venni tőle. Szónijá fotósként bejárta a világot, így menekült gyermekkora sötét titkai elől. Trisá számára az amerikai álom egy jóképű férj és egy kertvárosi otthon jelentette a menedéket. Marin kőkemény üzletasszonyként igyekszik bosszút állni az őt ért sérelmekért. Édesanyjuk hallgatásba menekül, de a csendben több fájdalom van, mint amennyit megoszt lányaival Négy nő, négy választás. Mindegyikük máshogy próbálja feldogozni az őt ért sérelmeket, ám ahogy ismét összejönnek, felszínre törnek az eltemetett emlékek. Az apa továbbra is élet és halál között lebeg. Felesége és lányai imádkoznak,...

3999 Ft 3199 Ft

Badani, Sejal

Sejal Badani korábban ügyvédként dolgozott, de ma már kizárólag az írásnak szenteli életét. Első regényét, a Törött szárnyú angyalokat az olvasók a Goodreadsen megjelenésének évében a legjobb regények közé választották. Második kötete, A mesemondó titka pedig felkerült a USA Today és a Washinton Post sikerlistájára.

Tovább a szerző oldalára

A szerkesztő ajánlja