Tovább olvasom

Farrimond, dr. Stuart

A főzés tudománya

Konyhai praktikák izgalmasan és látványosan

starsBetöltés...

 

Fordította: Szkladányi András
Megjelenés dátuma: 2019-09-05

 

Méret: 213 x 255 mm
Kötés: KEMÉNYTÁBLA
ISBN: 9789634335689
6 999 Ft5 599 Ft
Mennyiség

Állandó 20% kiadói kedvezmény

Rendelhető, raktáron
Szállítási idő 1-3 munkanap

Rántsuk le a leplet a konyhai mítoszokról!

Zúzzuk vagy vágjuk a fokhagymát?
Hogyan őrizhetjük meg a zöldségek tápértékét főzéskor?
Mikor adjuk az ételhez a zöldfűszereket?
Hogyan marad a hal szaftos sütéskor?

A főzés tudománya forradalmian új szemléletű kötet, amely segít, hogy jobban megértsük a konyhai folyamatokat, és ezáltal jobban, kreatívabban főzhessünk.

  • Praktikus, kutatási eredményekkel alátámasztott válasz 160 alapvető konyhai kérdésre.
  • A leggyakoribb főzési eljárások, alapanyagok és konyhai eszközök közérthető elemzése.
  • Látványos, informatív illusztrációk.

Dr. Stuart Farrimond orvosból lett élelmiszerkutató, aki előadásaiban, illetve írásaiban a tudomány és a főzés titkaiba avatja be olvasóit és hallgatóit.

Kategória:
Idézet, kritika, recenzió helye. Kis türelmet kérünk.

(a szerk)

Farrimond, dr. Stuart

Tovább a szerző oldalára

A szerkesztő ajánlja