Vass Virág

Vass Virág már huszonöt évesen a Nők Lapja főszerkesztője volt, 2001-ben alapító-főszerkesztőként indította el az Elle Magazin magyar változatát. Első regénye, a Vulévu 2009-ben jelent meg, ezt több újabb sikeres kötet követte. Legismertebb művei, a Sohaférfi és a Sohanő után legutóbbi könyvében (Szoknya blues) thriller elemeket felhasználva, a romantikus regények sora után, a domestic noir műfajában alkotott idehaza valami újszerűt. (Fotó:Csibi Szilvia)

A női-férfi kapcsolatok zsigerből működnek: kortalanok és időtlenek.

A szerző könyve

20%
Vass Virág
Szoknya-blues
Hová menekülsz, ha rád talál az igazi? Az esküvő előtt álló várandós menyasszony számára megáll az idő, amikor megkapja a szörnyű hírt. Leendő férje egy másik nővel ült az autóban azon a végzetes éjszakán… de vajon mi volt köztük? Öt évvel a történtek után Anni még mindig válaszokat keresve éli a hétköznapokat kisfiával, zsarnokoskodó anyja védőszárnyai alatt. Képtelen túllépni egykori szerelme emlékén, pedig a postafiókja tele van fenyegető üzenetekkel, amelyek előre megjósolják, mi történik az egyedülálló anyuka látszólag eseménytelen életében… aztán egy napon feltűnik egy férfi, aki valóságos őrangyalként óvja Annit, vagy csak a bizalmába akar férkőzni? Kik azok a...

3990 Ft 3192 Ft

A szerkesztő ajánlja

Kedves Olvasónk!

Oldalunkon jelenleg nem üzemel a kosár gomb, így kiadványainkat a nagyobb könyvesboltokban vagy -webáruházakban vásárolhatod meg.

Olvass tovább rólunk a nyugatiter.blog-on.

Kosár

A kosarad üres.

Tovább vásárolok