Rice, Anne

Anne Rice 1941-ben született New Orleansban, Louisianában. Eddig harminc könyvet írt. Első regénye, az Interjú a vámpírral 1976-ban jelent meg, 1994-ben Neil Jordan rendezésében készült film belőle. A Lestat herceg a Vámpírkrónikák tizenegyedik kötete. Az író eredetileg a 2003-as megjelenésű Vérhozsannát szánta a világsikerű sorozat befejező kötetének, de 2014-ben bejelentette, hogy új regényében tíz év után ismét felébreszti halhatatlan hőseit. A szerző portréját Becket Ghioto készítette.

Számomra a vámpír szó a kívülállók, a kitaszítottak metaforája, a mindegyikünkben ott lévő ragadozóé – aki magányos, aki a szív és a lélek, mely halhatatlannak érzi magát, még akkor is, ha ha tudja, hogy mind meghalunk. A vámpírok segítenek abban, hogy a valóságról beszéljek. Mindig is segítettek.

A szerző könyve

20%
Lestat herceg
A világ megmaradt vérszívói közt káosz uralkodik kárhozat és tűz, törvénytelenül burjánzó parazitasereg tombol mindenütt Egy Hang riasztja fel a föld mélyén szendergő öreg vámpírokat, azt parancsolja, válogatás nélkül égessék meg elszabadult ivadékaikat Párizstól Bombayig, Hong Kongtól San Franciscóig, szerte a világon. Fogy az idő. Ismerős hőseink csapata, Louis, Armand és a legendás Lestat herceg, aki visszatér önkéntes száműzetéséből, nem kisebb kalandra vállalkozik, mint hogy rátalál arra a valakire vagy valamire, akinek a Hangja ezt a rejtélyes világot vezérli, és kideríti a szándékait. Napjaink New Yorkjától az ókori Egyiptomig, Karthágótól a reneszánsz Velencéig végső küldetésre ébrednek az árnyékvilág legősibb és...

4990 Ft 3992 Ft

A szerkesztő ajánlja

Kedves Olvasónk!

Oldalunkon jelenleg nem üzemel a kosár gomb, így kiadványainkat a nagyobb könyvesboltokban vagy -webáruházakban vásárolhatod meg.

Olvass tovább rólunk a nyugatiter.blog-on.

Kosár

A kosarad üres.

Tovább vásárolok