Pessl, Marisha

Marisha Pessl a The New York Times bestsellerszerzője, az Éjszakai mozi szerzője. Bemutatkozó könyve, a Special Topics in Calamity Physics (A balsors fizikájának különös témakörei) elnyerte a Center for Fiction’s First Novel Prize elsőkönyveseknek járó díját, és a New York Times Book Review az év tíz legjobb könyve közé sorolta.

Izgalmas és nyugtalanító világot alkotott meg a Neverworld Wake – Örök ébredés című, baljós hangulatú, sodró lendületű pszichológiai thrillerében, amelyet csak lélegzetvisszafojtva lehet olvasni egészen a megdöbbentő végkifejletig.

Férjével és két gyermekével New Yorkban él. Tudjon meg többet Marisháról a MarishaPessl.com oldalon és a Facebookon, és kövesse Twitteren és az Instagramon: @marishapessl.

Fotó © David Schulze

Ketyegő óra lettem egy időtlen világban.

A szerző könyve

20%
Marisha Pessl
Neverworld Wake – Örök ébredés
Valamikor régen, a Darrow-Harker Gimnáziumban, Beatrice Hartley és az öt legjobb barátja voltak a népszerűek, az irigyeltek. Amikor azonban Jim – a kreatív géniusz és Beatrice szerelme – tragikus körülmények között életét veszti, egy csapásra minden megváltozik. Egy évvel az érettségi után a barátok visszatérnek Wincroftba, a tengerparti házba, ahol korábban annyi éven át osztották meg egymással a titkaikat: megbeszélték, épp kibe szerelmesek, hogyan akarják megváltani a világot… Beatrice reméli, hogy végre választ kap a Jim halálával kapcsolatos gyötrő kérdéseire, ugyanis azt gyanítja, hogy a többiek jóval többet tudnak annál, mint amit elárultak. Ám a kínos viccelődésekkel és nyomasztó hallgatásokkal...

3599 Ft 2879 Ft

A szerkesztő ajánlja

Kedves Olvasónk!

Oldalunkon jelenleg nem üzemel a kosár gomb, így kiadványainkat a nagyobb könyvesboltokban vagy -webáruházakban vásárolhatod meg.

Olvass tovább rólunk a nyugatiter.blog-on.

Kosár

A kosarad üres.

Tovább vásárolok