Ördög Nóra

Junior Prima-díjas televíziós műsorvezető, szerkesztő. Felsőfokú tanulmányait a Budapesti Gazdasági Főiskolán végezte, ezzel párhuzamosan az RTL Klub népszerű műsorának, a Reggelinek a gyakornoka lett. Később önállóan szerkesztette és vezette a Kölyökklub és a Moziklub című műsorokat, majd a Magyarországon is megjelenő tehetségkutatók közül többet is ő vezetett. 2010-ben hozzáment Nánási Pál fotóművészhez, kettejük gyerekvállalási nehézségei vették rá a Pozitív című könyv megírására. Előtte már volt köze a könyvek világához: 2012-ben jelent meg a Törköly Erikával közösen jegyzett Angyalműhely című kötet, egy nőkről és nőknek szóló életmódkönyv. (Fotó: Nánási Pál)

Az életben a legnagyobb magabiztosságot az adja, ha minden fölényeskedés és önteltség nélkül azt tudjuk mondani: vagyok, aki vagyok. Felvállalom a személyiségem gyengeségeit is: azokat is fogadjátok el, mert az is én vagyok.

A szerző könyve

20%
Ördög Nóra
Pozitív

4499 Ft 3599 Ft

A szerkesztő ajánlja

Kedves Olvasónk!

Oldalunkon jelenleg nem üzemel a kosár gomb, így kiadványainkat a nagyobb könyvesboltokban vagy -webáruházakban vásárolhatod meg.

Olvass tovább rólunk a nyugatiter.blog-on.

Kosár

A kosarad üres.

Tovább vásárolok