Nutt, Amy Ellis

Amy Ellis Nutt is a science writer at The Washington Post. In 2011 she won the Pulitzer Prize in feature writing while working at The Star-Ledger in Newark, N.J. Before that she was a reporter at Sports Illustrated for 9 years. She is a graduate of Smith College and has Masters degrees in Philosophy from M.I.T. and journalism from Columbia University. In 2004-2005 she was a Nieman Fellow in Journalism at Harvard University and has taught at Columbia and Princeton universities. She lives in Washington, D.C.

Még keressük a megfelelő idézetet a szerzőtől. Kis türelmet kérünk.

(a szerk)

A szerző könyve

20%
Jensen E. Frances - Amy Ellis Nutt
A kamasz agy – Útikalauz a serdülőkorhoz
Miért olyan idegesítőek a tizenévesek? Miért gyűrnek fontos iskolai üzeneteket a táskájuk aljába, miért képtelenek rendet tartani maguk körül, miért állítanak haza egyszer csak kékre festett hajjal? Frances E. Jensen, a nemzetközi hírű neurológus (nem mellesleg két fiú édesanyja) ilyen és hasonló kérdéseket tesz fel és válaszol meg, szülői tapasztalatai mellett a kamaszaggyal kapcsolatos legfrissebb tudományos eredményekre támaszkodva, olvasmányos, közérthető, nem egyszer humoros stílusban. A szerző saját kutatási eredményei és klinikai tapasztalatai alapján, forradalmian új szemszögből közelíti meg a témát, egyszersmind gyakorlati tanácsokkal is szolgál a tinédzsereknek és szüleiknek a viharos évek túléléséhez.

3499 Ft 2799 Ft

A szerkesztő ajánlja

Kedves Olvasónk!

Oldalunkon jelenleg nem üzemel a kosár gomb, így kiadványainkat a nagyobb könyvesboltokban vagy -webáruházakban vásárolhatod meg.

Olvass tovább rólunk a nyugatiter.blog-on.

Kosár

A kosarad üres.

Tovább vásárolok