Nelson, Jandy

Jandy Nelson éppolyan babonás pereputtyot mondhat magáénak, mint könyveinek szereplői. Zsenge korában kioktatták a négylevelű lóhere felkutatásának tudományára, lekopogja a lekopognivalókat, sót hint a háta mögé, ha kell, és amuletteket hurcol a zsebeiben. Az eddigi legnagyobb sikerét hozó Nekem adom a napot című young adult regényét, mely egy ikerpár viszontagságos felnőtté válásának története, 4 éven keresztül írta egy lesötétített szobában, fülhallgatóval a fülében. Ezzel a kötetével több mint 30 díjat nyert, többek között a Boston Globe legjobb young adult regénynek járó elismerését, a New York Times „Notable Book of the Year” díját. Jandy immár két nemzetközi bestsellerrel a háta mögött minden idejét az írásnak szenteli. (Fotó: Sonya Sones)

Ki tudja, nem csupán az-e a sors, ahogyan elmeséljük magunknak életünk történetét?

A szerző könyve

20%
Jandy Nelson
Neked adom a napot
A tizenhárom éves fiú-lány ikerpár tagjai, Noah és Jude hihetetlenül közel állnak egymáshoz. Különleges burkot húznak maguk köré színekből és szavakból, ahová nem engednek be semmit és senkit. Egy nap azonban a burok felhasad, és a családi tragédia úgy pörgeti ki az ikreket megszokott világukból, akár egy tornádó. Három esztendő múltán jóformán szóba sem állnak egymással. Az érzékeny lelkű Noah szerelmes barátságba keveredik a szomszéd sráccal, Jude pedig mesteréül választ egy goromba férfit, akinek több köze van a lány családjának széthullásához, mint hinné Az ikrek nem veszik észre, hogy mindketten csak a történet egyik felét ismerik, és vissza kellene találniuk...

3490 Ft 2792 Ft

A szerkesztő ajánlja

Kedves Olvasónk!

Oldalunkon jelenleg nem üzemel a kosár gomb, így kiadványainkat a nagyobb könyvesboltokban vagy -webáruházakban vásárolhatod meg.

Olvass tovább rólunk a nyugatiter.blog-on.

Kosár

A kosarad üres.

Tovább vásárolok