Miller, Frank – Wheeler, Thomas

Frank Miller

Az egyik legbefolyásosabb és legtöbb díjjal büszkélkedhető alkotó a képregények, képregényalbumok és filmek területén. Miller a saját képregényalbuma alapján készült Sin City című film társrendezője és a 300 című, saját képregényalbuma alapján készült, azonos című film executive producere. Több munkáját jelölték Arany Pálma-díjra, valamint alkotásai elnyerték az Eisner-díjat a legjobb író-rajzoló, legjobb képregényalbum reprint, legjobb rajzoló, legjobb borítórajzoló, legjobb limitált sorozat és legjobb novella kategóriában. 2015-ben Millert felvették az Eisner Képregényes Hírességek Csarnokába az eddig elért szakmai eredményeiért.

Fotó © Sophy Holland

 

Thomas Wheeler

Forgatókönyvíró, producer és show-runner, valamint a The Arcanum című regény szerzője. Az ABC csatorna Empire, valamint az NBC csatorna A köpeny című sorozatainak executive producere és alkotója. Ő írta az Oscar-díjra jelölt Csizmás, a kandúr című animációs filmet, valamint A LEGO Ninjago: Filmet is. Frank Millerrel együtt ő a Cursed – Átkozott, az ezen regény alapján készülő sorozat társalkotója és executive producere.

Fotó © Matt Mindlin

„Mi hajnalban születtünk… hogy alkonyatban járjunk.”

A szerző könyve

20%
Thomas Wheeler
Cursed – Átkozott

4999 Ft 3999 Ft

A szerkesztő ajánlja

Kedves Olvasónk!

Oldalunkon jelenleg nem üzemel a kosár gomb, így kiadványainkat a nagyobb könyvesboltokban vagy -webáruházakban vásárolhatod meg.

Olvass tovább rólunk a nyugatiter.blog-on.

Kosár

A kosarad üres.

Tovább vásárolok