Mártonffy András

Mártonffy András 1972-ben született, tanulmányait az ELTE bölcsészkarán kezdte, majd a Corvinus Egyetemen folytatta, ahol angol bölcsész diplomája mellé személyügyi szakértői, emberi erőforrás-menedzseri diplomát szerzett. Íróként 2016-ban debütált az Én, Sándor Erik című regényével, mely egyes szám első személyben megírt provokatív képzeletbeli napló egy köztünk járó pszichopata tollából. Mártonffy feleségével és két gyermekével Budapesten él.

Ha valaki tankönyvnek látja ezt a regényt, azt javaslom, használja önvédelemre. Ismerje meg egy kíméletlen ember észjárását.

A szerző könyve

20%
Mártonffy András
Én, Sándor Erik – Egy pszichopata emlékiratai
Sándor Erik már gyerekként is tudta, hogy nagy dolgokra hivatott Építs szektát! Gyűjts híveket! Légy isten! A számára nyűgös családi kötelékeket megszakítva Erik egy szoftvergyártó nagyvállaltnál helyezkedik el, ahol az útjában állók könyörtelen kiiktatásával hamarosan vezető pozícióhoz jut. Vonzó külsejével és sima modorával könnyen magához édesgeti a kollégáit. Kifigyeli a gyengeségeiket, oltalmat és megértést ígér, majd a megfelelő pillanatban sarokba szorítja áldozatát. Zsarol, hazudik és csal. Ahogy a gyámoltalanok feletti befolyása egyre nő, úgy egyre megszállottabban akarja a hatalmat, mígnem egy nap Szellemhitűek Egyetemes Megvilágosodottjai néven szektát alapít. A saját maga által kreált vallás prófétájaként gyűjt híveket, akiket anyagilag, lelkileg...

3599 Ft 2879 Ft

A szerkesztő ajánlja

Kedves Olvasónk!

Oldalunkon jelenleg nem üzemel a kosár gomb, így kiadványainkat a nagyobb könyvesboltokban vagy -webáruházakban vásárolhatod meg.

Olvass tovább rólunk a nyugatiter.blog-on.

Kosár

A kosarad üres.

Tovább vásárolok