Margit Patrícia Eszter

Patrícia, mikor nem ír, akkor is… Újságíró, s a tengerentúlról is magyar nőszervezeteket segít, miközben az Art Kibbutz nemzetközi művésztelep alapítója. A világjáró írónő, aki tanulmányai kapcsán élt holland- és franciaföldön, Jeruzsálemben és Cfáton is, egy családi látogatás után ragadt végleg New Yorkban. Mégis magyar írónak tartja magát, és fontosnak érzi, hogy a magyar irodalmi életben helyet kapjon az egyébként szokatlan vallásos tematika és narratíva is, a távolságtartó elbeszélőhöz képest egy “közelibb”, nőiesebb hangon szólva.

Azt gondolom, hogy minden területen sikeresebb lehet az ember, ha "rendbe teszi magát", megtalálja a gyökereit, és rájuk építve bátrabban és tudatosabban teremti meg azt, amire szüksége van a boldogsághoz.

A szerző könyve

20%
Margit Patrícia Eszter
A zsidó menyasszony
Dallos Saci látszólag tipikus Pozsonyi úti lány; nappal pszichológia szakra jár, éjjelente egy alternatív zenekar énekese, hol szerelmes, hol kiábrándult, felváltva keresi az Igazit és menekül előle. Leginkább azonban elveszettnek érzi magát élete díszletei között. Egy fájdalmas szakítás, szülei váratlan válása és egy elvetélt öngyilkossági kísérlet után Saci szeretné új alapokra helyezni az életét, de hit és gyökerek nélkül ez szinte lehetetlennek tűnik. Ekkor lép be az életébe az ellenállhatatlanul karizmatikus Baruch Szimcha, muzsikus és vallási guru, akinek emelkedett elveivel ugyan nem fér össze a testi szerelem, de meghívja Sacit Izraelbe, hogy tanuljon az egyik jesivában. Saci izgalmas és újszerű...

3599 Ft 2879 Ft

A szerkesztő ajánlja

Kedves Olvasónk!

Oldalunkon jelenleg nem üzemel a kosár gomb, így kiadványainkat a nagyobb könyvesboltokban vagy -webáruházakban vásárolhatod meg.

Olvass tovább rólunk a nyugatiter.blog-on.

Kosár

A kosarad üres.

Tovább vásárolok