Hoffmann, Andrea C.

Pszichológiát és újságírást tanult Lipcsében és Firenzében, médiaismeretből szerzett diplomát a Lipcsei Egyetemen. Német és svájci lapoknak dolgozott szabadúszó újságíróként. 2004 óta a Közel-Keleten külföldi tudósító. Élt az Egyesült Államokban, Franciaországban, Spanyolországban, Olaszországban, Nicaraguában és Iránban. Folyékonyan beszél angolul, spanyolul, olaszul, franciául, és perzsául, alapszinten arabul. Számos egyetemen tanít.

Még keressük a megfelelő idézetet a szerzőtől. Kis türelmet kérünk.

(a szerk)

A szerző könyve

20%
Andrea C. Hoffmann - Farída Khalaf
Az Iszlám Állam rabszolgája voltam – Farída szökése
A FOGSÁGOM HOSSZÚ IDEJE ALATT VÉGIG AZT MONDOGATTAM MAGAMNAK: EGY NAPON MINDENKI MEGTUDJA, MIT TETTEK EZEK A SZÖRNYETEGEK VELEM ÉS A BARÁTAIMMAL. SEMMI NEM MERÜLHET FELEDÉSBE. 2014 nyaráig Farída egy átlagos életet élő, 18 éves jazídí lány volt. Amikor azonban az Iszlám Állam rajtaütött iraki faluján, az addig ismert világ darabjaira hullott: a dzsihádisták minden férfit köztük Farída apját és fivéreit megöltek, a nőket pedig magukkal hurcolták. Farída kegyetlen őszinteséggel mesél rabsága körülményeiről: a mindennapos verésektől és erőszaktól kezdve a lelki terroron át a piacokig, ahol a nőket úgy bocsájtják áruba, mintha csak marhák lennének. A bátor lány lelkileg és...

3499 Ft 2799 Ft

A szerkesztő ajánlja

Kedves Olvasónk!

Oldalunkon jelenleg nem üzemel a kosár gomb, így kiadványainkat a nagyobb könyvesboltokban vagy -webáruházakban vásárolhatod meg.

Olvass tovább rólunk a nyugatiter.blog-on.

Kosár

A kosarad üres.

Tovább vásárolok