Frey, James

1969-ben Clevelandben született amerikai író, forgatókönyvíró. Millió apró darabban című önéletrajzi ihletésű könyve hozta meg számára a nemzetközi sikert, azóta szinte minden könyve bestseller, az egyik young adult regényét (A negyedik) és legutóbbi Endgame-trilógiáját meg is filmesítették. Az elmúlt években az Endgame-könyvekkel interaktív sci-fi sorozatba kezdett, amelyben arra bíztatja az olvasókat, száljanak be tevékenyen a könyv kérdéseinek megválaszolásába.

Az a titkom, hogy eldöntöttem: az leszek, aki akarok lenni. Hogy nem hiszek a sorsban vagy az eleve elrendelésben, hanem a választásban hiszek, és abban, hogy mindannyian megválaszthatjuk, milyenek akarunk lenni.

A szerző könyvei

20%
Endgame I. – Toborzás

starsBetöltés...
Tizenkét fiatal játékos. ősi nemzetségek leszármazottai. Évezredekkel ezelőtt választották ki őket. Életük minden egyes napján erre a megmérettetésre készültek. Erősek,...

3490 Ft 2792 Ft

20%
Endgame II. – Sky Key

starsBetöltés...
Két kulcs és kilenc játékos maradt. New York. Aisling Kopp elhatározza, hogy kiszáll, és véget vet a gyilkos játéknak. Mielőtt...

3499 Ft 2799 Ft

A szerkesztő ajánlja

Kedves Olvasónk!

Oldalunkon jelenleg nem üzemel a kosár gomb, így kiadványainkat a nagyobb könyvesboltokban vagy -webáruházakban vásárolhatod meg.

Olvass tovább rólunk a nyugatiter.blog-on.

Kosár

A kosarad üres.

Tovább vásárolok