Diamant, Anita

Amerikai író, újságíró. Az egyetemen irodalmat hallgatott, majd olyan újságokhoz szegődött, mint a híres Boston Globe. Előbb ismeretterjesztő könyveket kezdett puplikálni a kortárs zsidó életmódról és szokásokról, mielőtt megjelent első és eddigi legsikeresebb regénye, a bibliai történetekből valami egészen újat felmutató A vörös sátor. Ez a regénye magyarul is többször megjelent, és mindig újra felfedezik, legutóbb a belőle készült nagy szabású tévéfilm-sorozat adott neki aktualitást.

Ha valaki meg akar érteni egy nőt, először is az anyjáról kérdezze.

A szerző könyve

20%
Anita Diamant
A vörös sátor
Ha valaki meg akar érteni egy nőt, először is az anyjáról kérdezze. Ez persze nem ilyen egyszerű, hiszen négy anyám is volt, és mind másképpen fegyelmezett, tanított és dédelgetett, más-más adottságokat és félelmeket kaptam tőlük. Így kezdődik a bibliai időkben játszódó, lélekemelő történet, mely Dína személyes vallomása arról a titkos tudásról, amit nők örökítettek nemzedékről nemzedékre, miközben a férfiak számára tiltott vörös sátorban összegyűltek. Itt mesélték el egymásnak titkaikat holdtöltekor, itt osztották meg egymással az asszonyi tudást születés és halál, szerelem és szex, öröm és fájdalom dolgairól. Apák öröksége, fiúk viszálykodása, a Kánaánba vezető veszélyes karavánút, rabszolgák és ágyasok, váratlan...

3599 Ft 2879 Ft

A szerkesztő ajánlja

Kedves Olvasónk!

Oldalunkon jelenleg nem üzemel a kosár gomb, így kiadványainkat a nagyobb könyvesboltokban vagy -webáruházakban vásárolhatod meg.

Olvass tovább rólunk a nyugatiter.blog-on.

Kosár

A kosarad üres.

Tovább vásárolok