Daniels, J.

J. Daniels a The New York Times és a USA Today sikerszerzője, akinek magyarul a Nyolcbetűs szavak és a Betalál című regénye olvasható.
A szexi, kisvárosi regényeiről ismert írónő bemutatkozó regénye, a Sweet Addiction (Édes kis függőség) 2014-ben jelent meg, és nyomban hatalmas nemzetközi sikert aratott. Azóta több mint tíz regényt adott ki – köztük a Mocskos kis titkaink-sorozatot.

Daniels Baltimore-ban nőtt fel, jelenleg Marylandben él a férjével és két gyermekével. Korábban radiológusként dolgozott, a regényírással azonban már korábban, a főiskolán is kacérkodott. Hébe-hóba manapság is látni fehér orvosi köpenyben, de az igazi szenvedélye továbbra is az írás – nem győz hálás lenni, amiért főállásban ezzel foglalkozhat.
Daniels mindig is imádott olvasni, szó szerint mindenféle könyvet, bár a legnagyobb kedvence még mindig a fantasy. Szeret kirándulni, utazgatni, elvonulni hétvégére a hegyek közé, és minden szabadidejét a családjával tölteni.

Fotó © https://authorjdaniels.com/about/

Még keressük a megfelelő idézetet a szerzőtől. Kis türelmet kérünk.

(a szerk)

A szerző könyvei

20%
J Daniels
Betalál – Mocskos Kis Titkaink 2.

starsBetöltés...

3999 Ft 3199 Ft

20%
J Daniels
Nyolcbetűs szavak – Mocskos Kis Titkaink 1.
starsBetöltés...

3999 Ft 3199 Ft

A szerkesztő ajánlja

Kedves Olvasónk!

Oldalunkon jelenleg nem üzemel a kosár gomb, így kiadványainkat a nagyobb könyvesboltokban vagy -webáruházakban vásárolhatod meg.

Olvass tovább rólunk a nyugatiter.blog-on.

Kosár

A kosarad üres.

Tovább vásárolok